Algemene informatie

Openingstijden Spa & Wellness

Maandag t/m zaterdag:  10.00 uur - 18.00 uur
Zon- en feestdagen:  10.00 uur - 16.00 uur

Wenst u buiten de openingstijden een behandeling, neem dan contact met ons op. Wij werken alleen op afspraak. 

Openingstijden zwembad

Dagelijks: 7.00 uur-  22.00 uur

Groepen

Een heerlijk dag ontspannen met uw vriendinnen, vrienden of collega's? 
Naast de individuele behandelingen en/of workshops is het ook mogelijk om behandelingen in groepsverband uit te voeren. Onze therapeutes stellen graag voor uw groep een programma "op maat" samen.

Daggasten

U bent ook van harte welkom indien u niet in Hotel Château St. Gerlach verblijft. Omkleedruimte en lockers zijn aanwezig. Badjas en handdoeken liggen gratis voor u klaar. De lichaams- en gezichtsbehandelingen zijn inclusief het gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad voor de duur van één uur.

Gezondheid

Mocht u problemen met uw gezondheid hebben, of een allergie die van invloed kan zijn op uw behandeling, dan willen wij u vragen om dit bij uw reservering kenbaar te maken.

Kinderen

Kinderen zijn dagelijks welkom in het zwembad tussen 7.00 uur en 11.00 uur en na 16.00 uur.
Tijdens de schoolvakanties worden de uren verruimd en mogen kinderen tot 12.00 uur en na 15.00 uur zwemmen in ons zwembad. Kinderen onder de 14 jaar mogen uitsluitend gebruik maken van het zwembad onder toezicht en begeleiding van een volwassene. 

Reserveren

Spa & Wellness St. Gerlach werkt alleen op afspraak. Reserveren kunt u het aanvraagformulier reservering of via t. +31 43 608 88 99 of via​ info@stgerlach.nl.

Afspraak

Wij stellen het zeer op prijs als u tenminste 15 minuten voor de behandeling aanwezig bent. Met deze extra tijd haalt u het maximale uit uw behandeling. Om uw lichaam optimaal voor te bereiden op de verzorgingsproducten die wij gebruiken vragen wij u om van tevoren een douche te nemen.

Als u te laat bent voor uw behandeling, zijn wij genoodzaakt uw behandeling in te korten. Er is geen restitutie mogelijk over de gemiste tijdsduur.

Annuleren

Indien u uw afspraak bij Spa & Wellness St. Gerlach wilt annuleren is dit kosteloos mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij annulering tussen 24 en 12 uur van tevoren brengen wij 50% van de gereserveerde behandeling(en) in rekening. Bij annulering binnen 12 uur van tevoren brengen wij 100% van de gereserveerde behandeling(en) in rekening.

Betalingen

Behandelingen kunnen op uw kamerrekening geboekt worden of u kunt bij de receptie per pin, creditcard of contant betalen.