Onze merken

Het Franse cosmeticamerk Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw.

De producten zijn allemaal op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten, dierproefvrij, milieuvriendelijk verpakt en voldoen aan de hoge farmaceutische normen. 


Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Een gevoel van welzijn heeft daardoor ook een gunstige invloed op de interpersoonlijke communicatie.

“Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven, heeft de natuur ons in overvloed gegeven.“ (Sebastian Kneipp 1821 - 1897)   

Lichamelijk en geestelijk welzijn, zijn de voorwaarden voor een gezond en gelukkig leven. Stromend water, actieve beweging, gezonde voeding, natuurlijke ingrediënten en balans tussen lichaam en geest. Op die vijf elementen is de unieke levens- en gezondheidsfilosofie van Kneipp gebaseerd.

De Kneipp producten hebben een hoog percentage etherische oliën en bevorderen het welzijn van lichaam en geest. Het assortiment bestaat uit een zeer brede keuze en bevat voor iedere stemming een passende geur. Daarnaast hebben de diverse producten ieder een eigen werking. De producten zijn dermatologisch getest en vrij van conserveringsmiddelen. 

Klik hier voor meer informatie over de filosofie van Sebastian Kneipp.  

OPI's hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op zowel natuurlijke nagelverzorging, als handverzorging én cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. Alle OPI producten zijn natuurlijk dierproefvrij!