Menu

Bespoke Meetings

Bespoke Meetings

Een succesvolle bijeenkomst vraagt om meer dan een inspirerende omgeving en gastvrije zorg. Bespoke Meetings is onze nieuwe, innovatieve manier van vergaderen.

Wij helpen u met het behalen van uw doelen

Voor een succesvolle bijeenkomst is meer nodig dan een inspirerende omgeving en gastvrije zorg. Een brainstormsessie vraagt immers om een andere invulling, aanpak en opbouw dan een informatieve bijeenkomst. Bespoke Meetings speelt hierop in. Een nieuwe, innovatieve manier van vergaderen gericht op resultaat. Een methode die door het combineren van verschillende elementen, zoals locatie, inrichting, opstelling, catering, pauzes en randprogramma, het vergaderdoel vakkundig ondersteunt.

Het zorgvuldig afstemmen van verschillende elementen op basis van het vergaderdoel draagt bij aan de juiste mind-set. Aanwezigen kunnen hierdoor optimaal presteren. Het managen van het welzijn van de deelnemers draagt bij aan effectiviteit en resultaat.

Bespoke Meetings is in samenwerking met meeting design bureau ‘MindMeeting’ ontwikkeld. De methode rust op zes vergaderdoelen. Per vergaderdoel zijn zeven elementen, ofwel variabelen, gespecificeerd. Samen met specialisten zijn deze tot in detail uitgewerkt. Zo is, in aanvulling op onze liefde voor gastronomie en overtuiging van wat voeding voor de geest kan doen, door onze chefs met voedingsdeskundigen een cateringpalet opgesteld. Afhankelijk van het vergaderdoel, zoals instrueren of ideeën genereren, vindt afstemming van de variabelen plaats. Van dat stukje rauwe chocolade om een middagdip te voorkomen en het kunstwerk aan de muur, tot een interactieve lunch of een wandeling in de omgeving om te reflecteren.

Vraag informatie aan
Paviljoen St. Gerlach
Burgemeester Quicx, Coffee and more

Bekijk onze vergaderarrangement