{{ activeMainItem }}

Sluiten

Experience Easter at Winselerhof

Experience Easter at Winselerhof

Ervaar de Italiaanse keuken tijdens een heerlijk Paasweekend terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over onze wijngaarden.

Contactgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

Tel.: +31 (0)45 546 4343
E-mail: info@winselerhof.nl

Pirandello’s Easter Lunch

Vier het beste van het lenteseizoen tijdens een onvergetelijke Italiaanse Paaslunch in ons restaurant Pirandello. Op zondag 9 april zet het team van Pirandello rustieke smaken op tafel. Laat u verrassen met een heerlijk aperitief, gevolgd door een uitgebreid 3-gangen Paaslunch waarbij shared dining centraal staat. Na afloop kan u nog genieten van een heerlijke kop koffie met een uitgebreide selectie aan friandises.

Speciaal voor de kleintjes (kinderen tussen de 3 en 12 jaar) staat er een heerlijk paasbuffet klaar (inclusief drankjes). Tijdens de Paaslunch worden de kinderen verrast en meegenomen door de paashaas en zijn hulpje om samen naar eieren te zoeken. Na afloop mogen zij hun eigen dessert maken. Alle kinderen worden geschminkt en krijgen een glittertattoo.

De prijs van de Pirandello’s Paaslunch bedraagt € 85,- per persoon.

De prijs van de Pirandello’s Paaslunch voor kinderen bedraagt € 35,- per persoon.

Reserveren is mogelijk via de email: info@winselerhof.nl

Pirandello’s Easter dinner

Geniet tijdens het Paasweekend op 9 en 10 april van een Italiaans 4-gangen Paasdiner in ons Pirandello restaurant en proef de lente op uw bord. Laat je verrassen door het team van Pirandello en beleef een schitterend Paasdiner.

Tijdens het weekend even weg met het hele gezin? Voor kinderen tussen 3 en 12 jaar verzorgt het team van Pirandello een 3-gangen Paasdiner.

De prijs van het Pirandello’s Paasdiner bedraagt € 89,- per persoon.

De prijs van het Pirandello’s Paasdiner voor kinderen bedraagt € 25,- per persoon.

Reserveren is mogelijk via de email: info@winselerhof.nl

Stay Overnight during Easter

Uw Paaslunch of diner uitbreiden met een overnachting? Dit is al mogelijk op zondag vanaf € 149,- per kamer en op maandag vanaf € 119,- per kamer.