{{ activeMainItem }}

Sluiten

Experience Easter at Château St. Gerlach

Celebrate Easter at Château St. Gerlach

De lente staat voor de deur, net als één van onze favoriete feestdagen – Pasen! Op Château St. Gerlach geloven we dat het vieren van Pasen met uw dierbaren een ware familietraditie is. Boek nu en ervaar de schoonheid van de lente op het Limburgse platteland. 

Les Salons Easter Experiences

Vier Pasen met een gastronomische beleving bij Les Salons, in de voormalige vertrekken van Baron de Selys de Fanson. Geniet van ons speciale Paasmenu: 

  • Een uitgebreide 4-gangen lunch met livemuziek op 9 en 10 april
    € 85,- per persoon inclusief aperitief) 
  • Een verrassend 5-gangendiner op 8 en 9 april (€ 110,- per persoon inclusief aperitief) 

Reserveer vandaag nog en kom tijdens het paasweekend met het hele gezin genieten in Les Salons. Reserveren is mogelijk via de email: info@stgerlach.nl

Burgemeester Quicx Easter Dinner

Op zowel 8 als 9 april is Burgemeester Quicx geopend voor een 3-gangendiner. We verwennen jong en oud met heerlijke à la carte gerechten op basis van mooie voorjaarsproducten. Reserveer vandaag nog en kom tijdens het paasweekend met het hele gezin genieten. 

De prijs van het Burgemeester Quicx Easter dinner bedraagt € 47,50 per persoon.

Reserveren is mogelijk via de email: info@stgerlach.nl

Yoga & Egg-hunt

Kom in de Paasstemming en breng de Paasdagen door met uw geliefden op Château St. Gerlach! Doe mee aan een spannende paashaas- en eierspeurtocht op zondag, perfect voor het hele gezin.

Laat uw kleintjes ontspannen en rekken en strekken tijdens onze yogales van 09:00 uur op zondag en maandag. Liever samen deelnemen of apart? Op beide dagen is er ook een sessie zonder kinderen (aanvang 08:00). Met een adembenemende omgeving en tal van activiteiten voor alle leeftijden is Château St. Gerlach de ultieme paasbestemming.  

Boek nu uw verblijf en creëer onvergetelijke herinneringen met uw familie! 

De prijs bedraagt € 17,50 per persoon (voor hotelgasten € 12,50). Reserveren is mogelijk via de email: info@stgerlach.nl