Menu

High tea in Zuid-Limburg

High tea in Zuid-Limburg

Het verhaal gaat dat de afternoon tea of high tea haar bestaansrecht dankt aan de 7e hertogin van Bedford. Deze hertogin trok zich in de middag terug om in haar boudoir het moment tot het diner te slechten met kleine zoetigheden. Haar geheim bleef niet lang bewaard en werd al snel gekopieerd, waarmee de Engelse high tea uitgroeide tot een modieus verschijnsel dat tot vandaag de dag geliefd is. Een traditie die ook door onze huizen, ieder op hun eigen, authentieke manier, in stand wordt gehouden.

High tea in Maastricht

Ontsnap een moment aan de hectiek van de dag. Strijk neer in het Kruisherenhotel Maastricht. Geniet bij mooi weer van de afternoon tea op het Pandhofterras of zak weg in de rode banken van Wine Bar Rouge & Blanc. Voor de high tea maakt het in het centrum van Maastricht gelegen vijfsterrendesignhotel zoveel mogelijk gebruik van producten uit de regio.

High tea thema

High tea in Landgraaf

Luigi’s Lunchrestaurant & Bar serveert een Italiaans geïnspireerde high tea. Heerlijk om te genieten van de ontspannen sfeer van de prachtige binnenhof van Winselerhof en om een wandeling door het Strijthagerbeekdal mee te beginnen of mee af te sluiten.

High tea in Valkenburg

In de hotelbar of lounge van Château St. Gerlach kunt u dagelijks terecht voor de afternoon tea. Bij mooi weer is het ook mogelijk om van een high tea op het terras te genieten. Voor grote groepen is tevens het tuinpaviljoen een prachtige ruimte om te midden van de natuur te genieten van deze bijzondere Engelse traditie.

Speciale arrangementen voor u

  • Print pagina