Menu

Hybride Meetings & Events

Hybride Meetings & Events

Of het nu gaat om een workshop, een lezing, een presentatie of een congres. Hybride meetings en events maken het mogelijk om online en offline te laten samensmelten tot één. Een pakkende boodschap overbrengen, een interessant onderwerp onder de aandacht brengen of kennis en inspiratie met elkaar delen staat hierbij voorop. Locatie blijft een belangrijk uitgangspunt maar, letterlijke ‘verre’ afstand is niet meer van belang want het gaat om de daadwerkelijke impact. Wilt u hier onderdeel van zijn, ver weg of dichtbij? Hybride meetings en events zorgen dat u altijd, samen, tot de kern komt.

De ultieme samensmelting

Wat is er nodig voor een succesvolle hybride meeting of event:

  • Een sfeervolle ruimte
  • Goed geluid
  • Speciale belichting
  • Verschillende camera’s met een regieset
  • Goede Wifi- of internetverbinding.

Locatie & techniek

Via Belgia 1

De zakelijke meeting of het zakelijke event vindt plaats in één of meerdere ruimtes, waar tussen geschakeld kan worden. Hierbij zijn een gelimiteerd aantal bezoekers of zelfs geen bezoekers aanwezig. Voor een breder zakelijk publiek wordt het betreffende onderwerp via online videoverbindingen live uitgezonden, ook wel broadcasten genoemd. Dit is mogelijk via een platform als ZOOM Webinar of MS Teams met bijvoorbeeld een unieke inlog-link met wachtwoord in een beveiligde (betaalde) omgeving. Een andere mogelijkheid is via een openbaar platform als Facebook Live of YouTube Live. Deze kunnen vooraf opgenomen onderdelen bevatten of volledig live uitgezonden worden. Zo kunnen sprekers op locatie aanwezig zijn, maar ook van waar dan ook ter wereld deelnemen aan het event of de meeting.

Via een ‘green wall’ kan voor de spreker een eigen digitale (branded) omgeving gecreëerd worden. Na afloop is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid ook fysiek samen te komen, maar ook hier is de digitale mogelijkheid aanwezig.

Een nieuwe manier van Meetings & Events

Er worden minder kosten gemaakt, u hoeft niet te reizen of ergens extern te verblijven. Dit geldt ook voor de deelnemende sprekers en presentatoren. Dit geeft kans om het hybride event of meeting zo compleet mogelijk te maken.

Daarnaast zijn er ook de data-analyses van de online deelnemers die u van nieuwe informatie en inzichten voorzien en inzetbaar zijn voor latere commerciële of communicatieve programma’s.

* Uiteraard is de opzet en inrichting conform RIVM-normen. Zo krijgt ook iedere spreker een eigen microfoon en worden deze achteraf uitermate zorgvuldig gereinigd.

Vraag informatie aan
  • Print pagina