{{ activeMainItem }}

Sluiten

Adres

Château Neercanne
Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Contact

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Follow us on social media

Interview Sinnika Nelissen

Carrière

Sinnika Nelissen (1997) studeerde in 2019 cum laude af aan de Hotel Management School Maastricht. Ze werkte onder andere als duty manager bij het 5-sterrenhotel Pulitzer in Amsterdam en als sales supervisor bij Buitenplaats Vaeshartelt. Sinds begin 2022 werkt ze bij Oostwegel Collection waar ze sinds augustus Senior Meetings & Celebrations Planner bij Château St. Gerlach is. Sinnika woont met haar vriend Remco in Maastricht.

 

"Ik begin graag aan de dag zonder precies te weten wat die me brengt."

Als planner is voor Sinnika Nelissen op Château St. Gerlach geen dag hetzelfde. Hier organiseert ze evenementen die gasten bijblijven: van 10 tot 1000 personen en van bruiloft tot congres. “Mijn functie is heel sociaal, in de aanloop naar een evenement heb ik intensief contact met de gasten. De dynamiek en onvoorspelbaarheid van hospitality geeft me energie.”

Divers

“Van een zakelijk congres voor 200 deelnemers tot een intiem familiediner of een romantische bruiloft met 300 gasten: onze afdeling organiseert alle groepsevents vanaf 10 personen. De evenementen en de mensen die we ontvangen zijn heel divers. De ene dag werk ik met zakenmannen in pak, de andere dag krijg ik een knuffel van een dame die haar 80e verjaardag bij ons viert.”

Verwachtingen overtreffen

“Vanwege het hoge serviceniveau koos ik al tijdens mijn stages bewust voor hotels in het luxe segment. Ik had al langer de wens om voor Oostwegel Collection te werken. Het is een familiebedrijf dat klasse uitstraalt, dat vind je nergens anders in deze regio. De gasten die naar Château St. Gerlach komen, kiezen bewust voor ons landgoed en ons huis. Ze hebben hoge verwachtingen. Daar moeten we niet alleen aan voldoen, die moeten we overtreffen. Alleen dan word je door je gasten herinnerd.”

“Oostwegel Collection is een familiebedrijf dat klasse uitstraalt, dat vind je nergens anders in deze regio.”

Onvergetelijke ervaring

“Meetings & Celebrations is bij uitstek de afdeling die bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring. Gasten komen met hun groep naar ons toe met een bepaald doel, of dat nu zakelijk of privé is. Wij maken onderdeel uit van het evenement waarvan ze hopen dat het iedereen bijblijft. Binnenkort organiseren we de bruiloft van een koppel dat op Château St. Gerlach zijn eerste date had. Maar ook de uitvaartreceptie van een vrouw die hier jarenlang met haar man vakantie vierde, vindt hier plaats.”

“We werken allemaal op een andere manier aan hetzelfde doel: de gast een onvergetelijke beleving geven.”

Stroomlijnen

“Het landgoed van Château St. Gerlach is enorm groot en er zijn veel verschillende gebouwen. Dat biedt oneindig veel opties voor het organiseren van events en meetings. Het moderne St Gerlach Paviljoen of de huiselijke kasteelhoeve met Burgemeester Quicx: elk gebouw heeft zijn eigen karakter en mogelijkheden. De uitdaging die de complexiteit van dit landgoed met zich meebrengt, spreekt me heel erg aan. Ik hou ervan processen te stroomlijnen.”

Vlekkeloos

“Ik begin graag aan de dag zonder precies te weten wat die me brengt. Ik hou van het onverwachte. Maar tijdens mijn werk laat ik niets aan het toeval over. Nabellen of transporten op tijd zijn, tafels controleren op indeling en naamkaartjes, groepen verwelkomen en vragen of ik nog iets voor ze kan doen: ik dubbelcheck alles. Events moeten vlekkeloos verlopen.”

Oprechte aandacht

“Wat ik hoop dat mensen bijblijft van hun verblijf op Château St. Gerlach? De oprechte aandacht die de medewerkers voor hen hebben. Van elke gast kennen we de reden voor zijn of haar verblijf. Daar spelen we op in. Een knusse residence of een luxe suite: we zoeken een kamer die past bij hun plannen en wensen. Bij een verjaardag of jubileum leggen we een kaart of een cadeautje klaar.”

Complimenten

“Ik ga tevreden naar huis als ik blije gezichten bij de gasten zie. Goede reacties delen we met elkaar en dat draagt bij aan het teamgevoel binnen het huis. Elk compliment, hoe klein ook, is fijn. Niet alleen de gasten, maar ook collega’s en leidinggevenden spreken hun waardering uit als ze tevreden zijn.”

Zelfde doel

“We werken met veel verschillende afdelingen allemaal op een andere manier aan hetzelfde doel: de gast een onvergetelijke beleving geven. Die samenwerking maakt de hospitality voor mij zo bijzonder. We hebben een heel gemotiveerd team, iedereen heeft oog voor elkaar en kijkt naar elkaar om. ”

“Als je op een hoog serviceniveau wilt werken met fijne collega’s, dan is dit dé plek.”

Ruimte voor groei

“Ondanks dat ik nog niet zo lang bij Oostwegel Collection werk, voel ik dat ik de ruimte krijg om door te groeien. Onze afdeling is onlangs helemaal opnieuw vormgegeven, daarbij kon ik doorgroeien naar een seniorfunctie. Als je op een hoog serviceniveau wilt werken met fijne collega’s, dan is dit dé plek.”

Bekijk onze vacatures