Menu

Where Inspiration Thrives

Vergaderen en vieren in Zuid-Limburg

De architectuur van de huizen van Oostwegel Collection is uniek. De huizen verleiden ieder op hun eigen manier. De authentieke hotelkamers, de restaurants met liefde voor producten uit de regio en de vele vergaderzalen en salons bieden, passend bij het karakter van de locatie, verschillende mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten, borrels en diners. Het is mogelijk om verschillende locaties met elkaar te combineren. Alle huizen zijn tevens geliefd als trouwlocatie.

Businessbrochure

Bekijk onze vernieuwde businessbrochure.

Download onze businessbrochure

'At your fingertips'

Maak kennis met ‘At your fingertips’, onze instant messaging service. Met deze service kunt u snel en direct, via WhatsApp, met de medewerkers van onze huizen communiceren.

Unieke vergaderlocaties

Met vergadersalons en conferentiezalen biedt Oostwegel Collection een breed palet aan inspirerende vergadermogelijkheden tot 1000 personen. Alle huizen zijn uniek en bieden vergadermogelijkheden passend bij de locatie. Inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid vormen daarbij de basis. Château Neercanne heeft een restaurant met top-gastronomie in Maastricht en verrassende grotzalen, Winselerhof is uitermate geschikt voor brainstromsessies met buitenactiviteiten, Kruisherenhotel Maastricht biedt de mogelijkheid te vergaderen in een designomgeving en Château St. Gerlach is met het St. Gerlach Paviljoen uitgeroepen tot ‘beste vergaderlocatie van het jaar 2017’. Met in het totaal 222 hotelkamers is meerdaags vergaderen mogelijk.
De businessbrochure en de foto-impressie brengen de vele mogelijkheden van de monumentale locaties tot leven. Natuurlijk mag u ook contact opnemen. Wij denken graag mee over de meest geschikte locatie en stellen met plezier een vergaderarrangement op maat samen.

Bekijk onze vergaderzalen

Bijzondere evenementenlocaties

De huizen van Oostwegel Collection vormen een wereld vol inspiratie op niet alledaagse, historische locaties in Zuid-Limburg. De met liefde, oog voor detail en met behoud van origineel karakter gerestaureerde huizen bieden onderscheidende mogelijkheden als bijzondere evenementenlocaties. De huizen met ieder hun eigen, unieke architectuur bieden samen met de vakbekwaamheid en passie van het team en de verfijnde keukens met producten uit de regio, bijzondere mogelijkheden voor feesten, diners en recepties. De huizen van Oostwegel Collection zijn tevens geliefd als trouwlocatie.

Onze foto-impressie geeft een goed beeld van mogelijkheden van de verschillende huizen voor feesten en recepties. Neem gerust contact op om af te stemmen welke locatie het beste bij uw wensen past of voor een offerte voor uw evenement.

Sfeerimpressie

winselerhof rome zaal meetingroom
Binnenplaats Winselerhof Bruiloft
Rome zaal Winselerhof Landgraaf
Florence Zaal Winselerhof Landgraaf
Chateau St. Gerlach- De Syles de Fanson zaalChateau St. Gerlach- De Syles de Fanson zaal

Romantische trouwlocaties

Wat is er romantischer dan trouwen op een historische locatie? Oostwegel Collection beschikt over 4 droomlocaties in Zuid-Limburg. Monumentale locaties met een rijke historie die uitermate geschikt zijn als trouwlocatie. Ieder met een eigen karakter; van designhotel tot landgoed.
Samen met u vertalen wij uw wensen naar een intiem of juist meerdaags huwelijksfeest. Indien bruidsparen hun huwelijk vieren met een receptie, diner of trouwfeest bij Oostwegel Collection, is het mogelijk om de wettelijke huwelijksvoltrekking in het betreffende huis te laten plaatsvinden. Op het landgoed van Château St. Gerlach behoort een kerkelijke inzegening in de monumentale kerk zelfs tot mogelijkheden. Alle hotels beschikken over een bijzondere bruidssuite.
Onze foto-impressie geeft een indruk wat onze huizen als trouwlocatie te bieden hebben. Natuurlijk bent u van harte welkom om samen de mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksdag te bespreken. Om u daarbij onze volledige aandacht te geven, is het gewenst om vooraf een afspraak te maken. Liever eerst thuis de mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze huwelijksbrochure aan.

Onze salons en zalen

De huizen, zalen en salons van Oostwegel Collection zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar. Samen vormen de locaties een wereld vol inspiratie voor zakelijke bijeenkomsten en feesten.

Bekijk onze zalen

Bekijk al onze Meetings & Events pagina's

  • Print pagina

Informatieaanvraag

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar altijd € 10,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sluiten