Menu

OC Holiday Gift Guide 2020

Imagined by You. Created by us.

Tijdens de feestdagen genieten we graag van de mooie dingen in het leven. Tijd spenderen met familie en vrienden, genieten van heerlijk eten en drinken en natuurlijk het verwennen van uzelf en anderen.
Bent u op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau? De OC Holiday Gift Guide helpt u in uw zoektocht naar het perfecte cadeau voor uw vrienden en familie. Uzelf eens lekker trakteren mag natuurlijk ook.
Selecteer uw favoriete gift box uit de verschillende opties hieronder en haal deze op in een van onze huizen. Er zijn een beperkt aantal boxen beschikbaar.

new year’s with neercanne

Om 2020 goed af te sluiten, en 2021 goed te kunnen beginnen, bieden wij de Neercanne Borrel- en Brunch box aan. Breng op oudjaarsavond Château Neercanne in huis met de Borrel box en sluit 2020 in stijl af met verschillende lekkernijen. Luidt het nieuwe jaar goed in met onze Neercanne Brunch Box en geniet van een goed verzorgde brunch.

De Borrel box is af te halen op 31 december van 12.00 tot 14.00 uur. Op 1 januari kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur de Brunch box ophalen. Beide boxen zijn op Château Neercanne beschikbaar om af te halen. Bestellen is mogelijk tot en met 27 december.

Bestel hier

Gerlach New Year’s Eve Box

Vier oudjaarsavond onder het genot van de feestelijke hapjes en delicatessen van Château St. Gerlach. Een box samengesteld door de chefs om jezelf te verwennen tijdens de laatste avond van het jaar, inclusief oesters, ambachtelijke boerenpaté en natuurlijk oliebollen.

Voeg onze eigen mousserende wijn Clos St. Gerlach toe of kies voor Louis Roederer Brut Champagne of kaviaar om het extra feestelijk te maken.

Deze box is te bestellen t/m dinsdag 29 december 17.00 uur. Ophalen is mogelijk op 31 december van 12.00 uur tot 16.00 uur bij ons château.

Bestel jouw box hier
Voor de bio-foodie

Holiday Farmstead Box

Zet dit jaar feestelijke smaken op het menu tijdens de feestdagen. Onze limited edition 2020 Holiday Box is een houten box boordevol favoriete producten van het landgoed van Château St. Gerlach. Een passend cadeau om het jaar van alle thuischefs te vieren. 

Inhoud van de box  

 • Le Verger de Camilleappelsap 
 • Le Verger de Camillejam 
 • Le Verger de Camillehoning  
 • Le Verger de Camilledressing  
 • Fond (met receptuur van Executive chef Otto Nijenhuis voor Heuvel Angusbiefstuk met gebraiseerde witlof en red meat radish 
 • Huisgemaakte koekjes en speculaas 
 • Clos St. Gerlach, mousserende roséwijn. 

De prijs van de box is € 75,

*Gelieve bestellingen 3 dagen van te voren te plaatsen

Wilt u de Heuvel Angus-biefstuk van Chef Otto maken met producten uit deze box?

Voeg de Heuvel Angus-biefstuk toe bij het doen van uw bestelling (gemiddeld kost de Heuvel Angus-biefstuk € 6,- per stuk).

Bestellingen kunnen tussen 10.00 en 18.00 uur vanaf 18 december tot en met 3 januari opgehaald worden bij Burgemeester Quicx, Coffee & More.

Bestel hier
Voor de ‘Zen’-liefhebber

Wellness Box

Even ontsnappen aan de hectiek van de dag met een bezoek aan Spa & Wellness St. Gerlach. Ontspan met een verzorgende behandeling naar keuze. Creëer ook thuis een Spadag met een selectie aan Sothysproducten en een heerlijk zachte badjas voor de ultieme verwennerij bij u thuis.  

Inhoud van de box 

 • Château St. Gerlachbadjas  
 • Cadeaucheque à € 100,- voor een behandeling bij Spa & Wellness St. Gerlach 
 • Een Sothysproduct 
 • Een Sothyskaars  

De prijs van deze box bedraagt € 250,-  

*Gelieve bestellingen 3 dagen van te voren te plaatsen

Bestellingen kunnen tussen 10.00 en 18.00 uur vanaf 18 december tot en met 3 januari opgehaald worden bij Burgemeester Quicx, Coffee & More.

Bestel hier
Voor de bierliefhebber

Craft Beer Box

Deze speciaal geselecteerde box bevat 6 verschillende bieren uit de regio. Allemaal met een ander verhaal en andere herkomst. Of het nu voor een eigen bierproeverij is of als geschenk aan een liefhebber in jouw omgeving, haal deze unieke selectie op om de feestdagen mee te vieren.  

De prijs van de box bedraagt € 26,   

*Gelieve bestellingen 3 dagen van te voren te plaatsen

Bestellingen kunnen tussen 10.00 en 18.00 uur vanaf 18 december tot en met 3 januari opgehaald worden bij Burgemeester Quicx, Coffee & More.

Bestel hier
Voor de liefhebbers van ‘La Bella Vita’

Italian Gourmet Gift Basket

Omarm de Italiaanse levensstijl bij u thuis met deze mand gevuld met verse Italiaanse delicatessen en lekkernijen, speciaal geselecteerd door ons team van Winselerhof.  

Inhoud van de mand 

 • Huisgemaakte pasta en truffelsaus (voor 2 personen) 
 • Stukje Parmezaanse kaas 
 • Bijpassende fles rode wijn  
 • Flesje mooie Italiaanse olijfolie 
 • Italiaanse salami 
 • Huisgemaakte cantuccini 
 • Ta’Milano chocolade  

De prijs van de mand bedraagt € 70,

Bestellingen kunnen dagelijks opgehaald worden bij Winselerhof.  

Bestel hier
 • Print pagina
Sluiten