{{ activeMainItem }}

Sluiten

One Day Retreat Château St. Gerlach

Lichaam en geest in balans

Breng lichaam en geest in balans met het One Day Retreat bij Château St. Gerlach op zondag 11 juni 2023*. Begin de dag met een Easy Flow Yoga les in de fruitboomgaard. Vervolgens kunt u herbronnen bij onze Spa & Wellness. Geniet van het Romeinse zwembad, Turks stoombad en de Finse sauna. We verzorgen voor u een Healthy Lunch, welke u heerlijk ontspannen kunt nuttigen in de badjas. Ervaar in de middag een energetische massage door onze ervaren therapeuten en beleef een natuurwandeling waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Als afsluiter van de dag krijgt u van ons een presentje als cadeau om het wellness gevoel thuis voort te zetten.

Reserveren kan nu via info@stgerlach.nl of 31 (0)43 608 8888.

*De One Day Retreat zal plaatsvinden op 11 juni 2023, van 09:30 – 17:00, de prijs bedraagt € 215,- per persoon (incl. badjas, badslippers, handdoeken).

Uw Retreat Dag

Geniet van een heerlijk ontspannen retreat dag en kom volledig in balans.

  • Samen starten we de dag terwijl u geniet van een welkomst drankje.
  • Ontspan in de fruitgaard met de 60 min. durende Easy Flow Yoga sessie.
  • Laat u verrassen door een healthy lunch.
  • Geniet van een 45 min. durende energetische massage.
  • Ontdek het Ingendael tijdens een meditatieve wandeling door het landgoed.

Tijdens de retreat day mag u de hele dag gebruik maken van de faciliteiten van de spa.

Easy Flow Yoga

Easy flow yoga is voor iedereen. Het is een ontspannen yoga vorm waarbij ademhalen en bewegen samen wordt gebracht. De diepe ademhaling brengt ontspanning. Ideaal om uw weerstand te verhogen en zich energieker te voelen!

Energetische Massage

Een energetische massage is een persoonlijk afgestemde behandeling. Energetische blokkades worden intuïtief behandeld en de energie kan weer vrij stromen. Ervaar balans in lichaam en geest door de integratie van verschillende massagetechnieken.

Natuur Therapie

Een begeleide therapeutische wandeling door natuurgebied het Ingendael. Verschillende meditatieve technieken en de elementen van de natuur worden samengebracht om de mentale en fysieke staat van het lichaam te verbeteren.