Menu

Oostwegel Collection & Michiel Borstlap

The story behind our musical journey

Bij de huizen van Oostwegel Collection gaan wij voor een naadloze zintuigelijke experience voor onze gasten. Een ervaring om alle zintuigen te prikkelen waarbij wij sinds 2016 met Gallery Play Media samenwerken van de bekende pianist en componist Michiel Borstlap om deze ervaring ook doormiddel van muziek compleet te maken. Hierbij zorgen wij in deze samenwerking voor dat het unieke karakter van elk huis versterkt wordt door de muziek geprogrammeerd wordt door Gallery Play Media. Een nummer voor elke gelegenheid, muzieknoten voor elk gevoel, muziek die ons verhaal verder tot leven brengt.

Tijdens de Artist Residency van Michiel Borstlap deed Michiel inspiratie op voor een nieuw muziekstuk.


Gallery Play Media

Jazz pianist en componist Michiel Borstlap, eigenaar van Gallery Play Media, neemt ons mee op een muzikaal avontuur door middel van de met zorg samengestelde muziek voor al onze huizen. Hij speelde met de grootste en de beste ter wereld en put zijn inspiratie en werk uit al zijn ervaring en kennis die hij wereldwijd op deed. Van een opera die hij schreef voor Emir van Qatar tot het schrijven van boeken zoals zijn laatste publicatie: The Piano Collection, muziek die hij componeert voor ballet- en filmproducties, de geluidssculptuur voor musea en de sfeervolle playlists die hij samenstelt voor hotels, restaurants en winkels.
Wij tillen deze samenwerking naar een hoger niveau door zijn muzikale kunsten live naar ons landgoed te brengen en zo op een vernieuwende manier met elkaar de connectie op te zoeken.

  • Print pagina