Menu

Cibo di Strada 2019

Italian Street Food Festival

Op zondag 23 juni 2019 is het tijd voor ons jaarlijkse Italian Street Food Festival. Laat u verrassen door een gezellige markt met verschillende kramen op ons landgoed, waar u kunt genieten van Italiaanse gerechten, drankjes, diverse producten en Italiaanse livemuziek. Alles wat Italië te bieden heeft, vindt u terug op ‘Cibo di Strada’.

Aftermovie 2018

Informatie

 • Openingstijden

  ‘Cibo di Strada’ is op 23 juni 2019 geopend van 12:00 tot 20:00 uur.

 • Kosten

  ‘Cibo di Strada’ is vrij toegankelijk.

 • Parkeergelegenheid

  Tijdens ‘Cibo di Strada’ zijn er verschillende parkeergelegenheden. Meer informatie hierover volgt.

 • Rolstoeltoegankelijkheid

  ‘Cibo di Strada’ vindt plaats op het landgoed van Winselerhof, veelal op het gras. De toiletten bevinden zich op de begane grond.

 • Betaalmogelijkheden

  Tijdens ‘Cibo di Strada’ betaalt u met consumptiebonnen. Deze zijn bij diverse kassa’s op het landgoed verkrijgbaar tegen betaling met contant en/of pin.

 • Kinderen

  Tijdens ‘Cibo di Strada’ is er voor de kinderen veel te beleven. Zo is er een springkussen, een knutselhoek en kunnen ze zich laten schminken.

 • Foto/video

  Door het betreden van het terrein geeft u toestemming om op het terrein gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden van Oostwegel Collection.

Overnachten

Wilt u nog iets langer genieten van alles wat Italië te bieden heeft? Verleng uw bezoek aan Cibo di Strada dan met een verblijf op ons landgoed.

Boek een overnachting

Partners

Vinissimo

Vinissimo is al 20 jaar een groothandel die uitsluitend Italiaanse kwaliteitswijnen importeert, met daarnaast grappa’s, olijfolies en aceto balsamico’s. Haar leveranciers zijn voornamelijk kleine wijnboeren die de hoogste kwaliteit nastreven en daarbij met passie en toewijding werken. Daarbij is het respect voor de mens en de natuur heel belangrijk. Deze filosofie is ook Vinissimo eigen, want naast het leveren van kwaliteitsproducten, staan respect en service naar de klant toe voorop. De wijnen uit het assortiment komen uit bijna alle streken van Italië en zijn een mooie vertegenwoordiging van de grote diversiteit aan autochtone druiven die Italië rijk is.

Partners

Vespa Master

Van Master of Science naar de Vespa Master. Maak kennis met Jens tijdens Cibo di Strada en ontdek zijn levensverhaal. Hij begon zijn carrière als Master of Science en excelleerde verder naar de Vespa Master. Van jongs af aan had hij een voorliefde voor techniek en antiek. Dit alles heeft hij perfect gevonden in de Vespa oldtimer scooters, waarin zijn passie en expertise helemaal tot uiting komen. Volg zijn Vespa-avonturen en koop een stuk nostalgie en vakmanschap bij de Vespa Master.

Partners

Culitalia en De Auw Stoof

Voor het derde jaar op rij zijn Culitalia uit Valkenburg en De Auw Stoof uit Schimmert present op Cibo di Strada. Deze 2 vrienden, Jean en Rogé, bereiden een antipasti met Italiaanse vleeswaren en kaas.

Bij de hopelijk zomerse temperaturen schenken zij Zenzapero Spritz met of zonder alcohol.

Partners

Per te

Maak kennis met Per te: trotse verkoper van Italiaanse lederen clutches, het Italiaanse merk O Bag, O Clock en de mooie Italiaanse designtassen van JU’STO.

Met een JU’STO heeft u een prachtige tas die opvalt door zijn minimalistisch design, hoge kwaliteit en exclusiviteit. De tassen komen van de hand van dezelfde ontwerper als van O Bag: Emanuele Magenta.

U kunt met deze tas voor elke dag of iedere gelegenheid een nieuwe look creëren door de verwisselbare elementen van de tas te vervangen of aan te passen. Elegantie en creativiteit zijn de juiste woorden om de prachtige JU’STO tassen te omschrijven.

Partners

Ornella Bellia Venezia Wines

Ornella Bellia Venezia Wines komt speciaal vanuit Venetië naar ons Italian Street Food Festival om u haar heerlijke Prosecco te laten proeven. Is dat niet bijzonder?

Ornella Bellia vertelt: ‘Ons doel is om altijd een productie van goede kwaliteit aan te bieden, met behulp van moderne technieken, maar met respect voor de traditie. Wijn om de vreugde te geven om samen te zijn, die ons een herinnering aan onze landen geeft en tegelijkertijd met onze klanten en collega’s een vriendelijke vertrouwensrelatie creëert.’

Partners

Casa di Bianca

Voor de liefhebbers van handgemaakt Italiaans terracotta is dit jaar Casa di Bianca wederom aanwezig op Cibo di Strada. Zij bieden een breed assortiment terracottapotten, -kruiken, -schalen en -muurplaten aan. Bezoek Casa di Bianca op de “Bella vista Mercato”

Partners

Acqua di Bolgheri

Maak kennis met Acqua di Bolgheri: een mix van elegantie, passie en puurheid. In balans met groot respect voor de natuur en de kostbare ingrediënten die het ons geeft. De belangrijkste inspiraties voor elke collectie parfums bevinden zich in de sensaties die worden gewekt door een wandeling door het Toscaanse landschap.

Partners

Choco Dream

Op ons Italian Street Food Festival zal ook Choco Dream aanwezig zijn. Hier wordt heerlijke Choco Kebab gemaakt: een dichtgevouwen crêpe van Italiaans deeg gevuld naar wens. Denk hierbij aan slagroom, fruit, verschillende toppings en natuurlijk een saus en Italiaanse chocoladerasp erbovenop.

Partners

Auto Biermans

Ook Auto Biermans zal wederom prominent aanwezig zijn. Auto Biermans zorgt ervoor dat hun Italiaanse schoonheden, Fiat’s en Alfa Romeo’s, er op hun best bij staan.

Tijdens Cibo di Strada mogen deze twee Italiaanse merken zeker niet ontbreken!

Partners

Maricase

Genieten van de lekkernijen die MariCase te bieden heeft.

Marica werd verliefd op Italië en haar smaken. Haar passie is om zoveel mogelijk mensen dit land te laten proeven. Zij vertelt: “Italië is hét land voor de zintuigen. De smaak van het eten en drinken, de prachtige landschappen en de mediterrane klanken voeren je mee en doen je één ding beseffen: Italië is een land om verliefd op te worden.

Italianen weten hoe ze moeten genieten. Traditionele recepten geven de producten hun karakteristieke Italiaanse smaak. Dit geldt bij uitstek ook voor hun chocolade, zoetwaren & delicatessen.”

Partners

Il Campagnoli

Maak kennis met de folkloregroep ‘Il Campagnoli’. De groep is ontstaan in 1968 om de Italiaanse traditie en cultuur in leven te houden, met als doelstelling de herinnering en de liefde van de Italianen voor hun geboorteland en hun oude gewoontjes te handhaven.

Een groep migranten van de eerste generatie die uitsluitend naar hier kwamen om in de Genkse steenkoolmijnen te werken ver van hun zonnige Italië. Vol heimwee en nostalgische opwellingen kwamen zij zondags bij elkaar en speelden zij muziek gepaard met zang van volksliederen.

Op deze wijze wil de groep tegemoet komen aan de culturele onwetendheid en de autochtone bevolking in aanraking brengen met een stukje folklore en Italiaanse cultuur. Hiermee proberen zij een atmosfeer van verstandhouding, begrip, culturele samenwerking en vriendschap te bevorderen.

Partners

Season Bags

Voor de liefhebbers van Italiaanse tassen en accessoires is dit jaar Season Bags aanwezig op ons Italian Streetfood Festival. Zoekt u een businesstas, reistas, galatasje of schoudertas? Met een tas van Season Bags kom je altijd goed voor de dag; elk seizoen weer!

Partners

Ciao tutti

Saskia Balmaekers (1980) is schrijver, journalist, blogger en bovenal Italië-kenner. Sinds 2010 beheert zij de zeer populaire blog Ciaotutti.nl waar de cultuur, de mensen en de Italiaanse gewoonten centraal staan.

Naast haar blog schrijft Saskia ook boeken, waaronder Mijn Italië, Mijn Rome en Mijn Puglia die ze tijdens ‘Cibo di Strada’ zal signeren. Daarnaast neemt zij u mee op reis naar Italië tijdens drie kleurrijke presentaties. Om 13.30 uur kunt u met Saskia op street food-reis door Italië, om 15.00 uur onthult zij 25 ‘geheime’ plekken in Italië en om 16.30 uur maakt u samen met Saskia een wijnreis door Italië.

Partners

Emilio Marsana

Ervaar het oude ambacht van Italiaanse lederbewerking dat doorgegeven is van generatie op generatie.

Passie en creativiteit zijn eigenschappen die herkenbaar zijn in het werk van Emilio Marsana. De mogelijkheden zijn eindeloos en Emilio’s tassen staan bekend om hun unieke design, materiaalkeuze en perfecte afwerking.

Al zijn producten zijn op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt én met de hand gestikt.

Partners

Gaetano & Giuseppe

Maak kennis met Gaetano en Giuseppe; twee gepassioneerde muzikanten met zuiderse roots. Tijdens ons Italian Street Food Festival zullen zij u verrassen met hun muzikale klanken.

Bovendien zijn deze twee vocalisten sinds kort ook de frontmannen van G&G-XL! Steeds vaker kregen zij de opmerking: ”Het zou toch mooi zijn als jullie de muziek samen met een band zouden kunnen overbrengen.” Dus zo gezegd, zo gedaan.

Ervaar op 23 juni de passie voor muziek van dit dynamische duo en hun band!

Partners

Saluti da Italia

Saluti da Italia importeert de meest voortreffelijke amandelkoekjes, in 10 verschillende smaken, direct vanuit Sicilië. Daarnaast laat Saluti da Italia u ook kennis maken met nog veel meer lekkernijen, zoals speciaal gevulde amandelcannoli gevuld met onder andere pistache en hazelnootcrème die met veel zorg door een Italiaanse familie worden vervaardigd.

De eigenaresse, Marcella Alessandro, is van Italiaanse afkomst en weet hoe Italiaanse ‘dolci’ horen te smaken. Met veel plezier en passie gaat zij regelmatig op zoek naar de lekkerste producten. Zij reist hiervoor veel naar Italië en heeft dan ook vaak nieuwe Italiaanse zoetigheden om haar klanten mee te verrassen.

Het échte Italië proeft u bij Saluti da Italia!

Sfeerimpressie

Cibo di Strada
Cibo di Strada
Cibo di Strada
Cibo di Strada
Cibo di Strada
Cibo di Strada
Cibo di Strada
 • Print pagina