Menu

Een bijzondere tuinenreis door Parkstad

Op ontdekking met Camille Oostwegel

Op zaterdag 15 juni 2019 neemt Camille Oostwegel u graag mee naar de tuinen van de Carishof en La Chambre Blanche. Ook maakt hij graag een tussenstop met u bij het Continium, het Columbus Earth Center en het Cube Design Museum om een blik op de aarde te werpen.

Het programma

09.15 uur
Aankomst Winselerhof

09.30 uur
Vertrek met de bus naar de Carishof in Klimmen

10.00 uur
Ontvangst met koffie/thee en cake bij de Carishof in Klimmen. Vervolgens zal er een rondleiding plaatsvinden in de Limburgse droomtuin.

11.30 uur
Vertrek richting het Continium. Hier schuift u aan voor een heerlijke Limburgse lunch incl. koffie/thee, melk en jus d’orange.

15.00 uur
Vertrek richting La Chambre Blanche.  Hier wordt u ontvangen met een zomers drankje. Vervolgens zal er een rondleiding plaatsvinden in deze bijzondere tuin.

17.30 uur
Vertrek richting Winselerhof.

18.00 uur
Een gezellige BBQ op de binnenplaats van Winselerhof incl. een glaasje Bollicine di Pirandello, 2 glazen Italiaanse huiswijn, bier of fris. Ter afsluiting koffie/thee.

20.00 uur
Einde van het programma.

 

Reserveren

De prijs bedraagt € 150,- p.p.

Er kunnen maximaal 25 gasten deelnemen.

De prijs is inclusief busvervoer, toegangsbewijzen, koffie/thee en cake bij de Carishof, Limburgse lunch incl. koffie/thee, melk en jus d’orange, zomers drankje, BBQ, glaasje Bollicine di Pirandello, 2 glazen Italiaanse huiswijn, bier of fris. Ter afsluiting koffie/thee.

Wenst u op vrijdag 14 juni 2019 aan te reizen dan kunt u voor een speciaal tarief van € 99,- p.p. een overnachting excl. ontbijt reserveren. Wenst u een nachtje langer te blijven vraag dan bij uw reservering naar de speciale verlengingsnachtprijs.

Reserveer nu via: +31 45 546 43 43 of info@winselerhof.nl.

 

Limburgse droomtuin

De Carishof

De Carishof

De tuin van de Carishof is ongeveer 3800 vierkante meter. De Carishof biedt parkachtige vergezichten met hagenstructuren rondom een monumentale carréboerderij. In de Carishof vindt u onder andere vasteplantenborders, een boomgaard, een fruitgaard, een wijngaard, een beekje, oranjerie en een authentiek bakhuis. Het is een cour in mediterraanse sferen.

Limburgse lunch

Het Continium

Het Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar u handen en ogen tekort komt. Een plek waar wetenschap en techniek samenkomen. In het Continium schuift u aan voor een heerlijke Limburgse lunch bestaande uit diverse belegde broodjes, soep, koffie/thee, melk en jus d’orange.

Een blik op de aarde

Het Columbus Earth Center

Columbus Earth Day

Het Columbus Earth Center neemt u mee, steeds hoger de lucht in, voorbij de blauwe lucht, voorbij de wolken, honderden kilometers omhoog. Hier ziet u hoe mooi en hoe kwetsbaar de aarde is en hoe u met de aarde samenleeft, hoe u haar benut, welke gevolgen uw handelen heeft voor de aarde, en hoe u poogt haar te beschermen.

Expositie Nature

Cube Design Museum

Het Cube Design Museum te Kerkrade presenteert in samenwerking met Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum, New York de omvangrijke expositie ‘NATURE–Cooper Hewitt Design Triennial co-organized with Cube design museum’. Deze expositie, die gelijktijdig te zien is in New York en Kerkrade, toont de wereldtop  van meest verrassende designinnovaties op dit gebied van de afgelopen drie jaar. Met nieuwe inzichten die, juist nu de natuur zo onder druk staat door menselijk handelen, onmisbaar zijn voor het leefbaar houden van de aarde.

Een groen geheim

La Chambre Blanche

La Chambre Blanche

Een groen geheim: midden in een woonwijk, verborgen in een uitgestrekt natuurgebied, ligt aan een on-Nederlands ‘heuvel’-meer, deze sterk op de Zuid-Franse Luberon geïnspireerde tuin. Vormsnoei en weelderig groen bepalen hier het silhouet en creëren een onwaarschijnlijke rust en ‘dolce far niente’.

  • Print pagina