WinselerHof

Over Winselerhof

Zuid-Limburgse rust en Italiaanse warmte

Aan de rand van het schitterende Strijthagerbeekdal ligt landgoed Winselerhof. Een tot hotel omgetoverde sfeervolle herenboerderij uit de 16e eeuw met 49 hotelkamers. De hotelkamers zijn rond de binnenplaats gelegen. Authentieke elementen zoals gewelvenplafonds en houten balken geven de hotelkamers een eigen sfeer. In Italiaans restaurant Pirandello ervaart u Limburgse gastvrijheid en culinair vakmanschap. In Luigi’s Lunchrestaurant & Bar kunt u lunchen en borrelen in een ongedwongen ambiance. Het landgoed beschikt over haar eigen wijngaard en fruitgaard.

Vanuit Winselerhof wandelt u direct de welhaast ongerepte Limburgse natuur in. Wereldtuinen Mondo Verde, de indoor-skibaan SnowWorld Landgraaf en GaiaZOO Kerkrade bevinden zich op loopafstand. De steden Aken en Maastricht liggen binnen handbereik.

Winselerhof biedt een oase van rust en Italiaanse warmte. Een heerlijk hotel tijdens een midweek of romantisch weekendje Limburg. Met 4 vergaderzalen is Winselerhof tevens een uitstekende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst.

Winselerhof is lid van Small Luxury Hotels of the World en maakt sinds 1986 deel uit van de Oostwegel Collection. Typerend voor dit familiebedrijf is dat de locaties dezelfde waarden delen, maar uniek zijn qua karakter. Zo is Château St. Gerlach lid van Relais & Châteaux en Kruisherenhotel Maastricht van Design Hotels.