Menu

‘Cibo di Strada’

Italian Street Food Festival

Het Italian Street Food Festival is inmiddels een begrip in de regio en was ook vorig jaar weer een groot succes. Daarom kunt u Cibo di Strada dit jaar op 2 dagen bezoeken!

Op 27 en 28 juni is het tijd voor ons jaarlijkse Italian Street Food Festival. Laat u verrassen door een gezellige markt met verschillende kramen op ons landgoed, waar u kunt genieten van Italiaanse gerechten, drankjes, diverse producten en Italiaanse livemuziek. Prosecco, gelato, pasta, pizza, muziek, Italiaanse auto’s, maar ook live cooking, demonstraties en proeverijen. Alles wat Italië te bieden heeft, vindt u terug op ‘Cibo di Strada’.

Contactgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

Tel.: +31 (0)45 546 4343
E-mail: info@winselerhof.nl

Volg ons

Beleef 'Cibo di Strada'

Informatie

 • Openingstijden

  ‘Cibo di Strada’ is geopend op:
  27 juni 2020 van 15.00 tot 22.00 uur
  28 juni 2020 van 12.00 tot 20.00 uur

 • Kosten

  ‘Cibo di Strada’ is vrij toegankelijk.

 • Parkeergelegenheid

  Tijdens ‘Cibo di Strada’ zijn er verschillende parkeergelegenheden. Allereerst kunt u parkeren op ons eigen landgoed: Tunnelweg 99, 6372 XH Landgraaf. U heeft ook de mogelijkheid om te parkeren op het parkeerterrein van Stichting Relim: Casinolaan 6, 6372 XG Landgraaf. Mochten beide parkeergelegenheden vol zijn dan kunt u in de omliggende woonwijken parkeren.

 • Rolstoeltoegankelijkheid

  ‘Cibo di Strada’ vindt plaats op het landgoed van Winselerhof, veelal op het gras. De toiletten bevinden zich op de begane grond.

 • Betaalmogelijkheden

  Tijdens ‘Cibo di Strada’ bent u verplicht om met consumptiebonnen/munten te betalen. Deze kunt u bij de kassa zowel contant als met pin betalen.

 • Kinderen

  Tijdens ‘Cibo di Strada’ is er voor de kinderen veel te beleven. Zo is er een springkussen, een knutselhoek en kunnen ze zich laten schminken.

 • Foto/video

  Door het betreden van het terrein geeft u toestemming om op het terrein gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.

Overnacht voor en tijdens Cibo di Strada

Proef de sfeer van het Italian Street Food Festival