Menu

Italian Autumn Tasting

Explore the best of Italian vineyards

Kom op 20 en 21 november naar onze herenboerderij om samen te genieten van het beste van ItaliëIn samenwerking met Vinissimo halen wij een stukje Italië naar ons toe om van wijnen uit verschillende streken te genieten. Onder het genot van livemuziek wanen we ons helemaal in mediterrane sferenUnieke wijnmakers gaan samen met u op een ontdekkingstocht naar het beste uit de wijngaarden en laten u kennismaken met hun passie en vakmanschap.

Contactgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

Tel.: +31 (0)45 546 4343
E-mail: info@winselerhof.nl

Volg ons

Maak de middag compleet door de signature-gerechten bereid door onze chef de cuisine eraan toe te voegen. Deze proeverij is beschikbaar op zaterdag 20 november om 12.30 uur en 15.30 uur. Op zondag 21 november om 14.00 en 16.30 uur.  Optioneel: toevoegen van huisgemaakte Italiaanse gerechtjes als perfecte begeleider van de wijnen.

De prijs van de najaarsproeverij bedraagt € 18,50 per persoon, inclusief brood en water om uw smaakpapillen te neutraliseren.

Reserveer hier

An evening where our passion for Italy takes lead

Cena Italiana di Vinissimo

Geniet op zaterdag 20 en zondag 21 november van een huisgemaakt, Italiaans 4-gangendiner en sfeervolle Italiaanse livemuziek bij Restaurant Pirandello. Een avond in samenwerking met Vinissimo die in het teken staat van Italië. Geef uw zintuigen de kost met alles wat dit temperamentvolle land te bieden heeft en laat u verrassen door bijzondere wijnen met een verhaal en gerechten met verse ingrediënten van het seizoen. Een avond om samen te genieten van het beste uit de Italiaanse wijngaarden en de culinaire creaties van onze chef de cuisine.

Deze proeverij is beschikbaar op zaterdag 20 november om 17.30 uur en zondag 21 november om 19.00 uur.

Inclusief:

  • Ontvangst met een glaasje prosecco en een amuse
  • 4-gangendiner bereid door chef de cuisine Raoul Goovaerts
  • Mokkaservies
  • Italiaanse live-muziek

De prijs van het 4-gangendiner bedraagt € 70,- p.p.

Reserveer uw tafel 

Sfeerimpressie

  • Print pagina
Sluiten