Menu

Wine Walk

Explore the region sip by sip

Ontdek de schoonheid van de pure natuur in onze omgeving. Van de bospaadjes tot historische gebouwen en beekjes. Ervaar een wandeling op de meest smaakvolle manier!  

Wandel op zondag 26 september mee met onze wijnwandeling. Een middag met Italiaanse wijnen en lekkere hapjes tijdens een prachtige wandeling door onze regio. Vinissimo zal bij onze herenboerderij zorgen voor een selectie aan mooie Italiaanse wijnen om te proeven, waar onze chef deze zal vergezellen met een smaakvol hapje.  

Contactgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

Tel.: +31 (0)45 546 4343
E-mail: info@winselerhof.nl

Volg ons

Inhoud van de wandeling

De culinaire wijnwandeling in het weekend van 26 september 2021 bestaat uit een wandelroute in de omgeving van Winselerhof en Brasserie Nieuw Ehrenstein met een culinaire stop bij elk van de horecaondernemingen. Wilt u niet wandelen? Dan kunt u toch deelnemen en op beide locaties van de wijnen en hapjes genieten.
U kiest zelf waar u wilt starten, bij Winselerhof of bij Brasserie Nieuw Ehrenstein.

Bij de start ontvangt u de wandelroute van 10,6 km die u de weg wijst door het Strijthagerbeekdal en de Anstelvallei op weg naar de volgende culinaire stop. Bij zowel Winselerhof als Brasserie Nieuw Ehrenstein wordt u ontvangen met twee heerlijke hapjes en twee wijnen. De Italiaanse wijnen zijn geselecteerd door de bekende wijnleverancier Vinissimo en sluiten perfect aan bij de gerechten voor een top wijn en spijs belevenis.
Gratis parkeren kan bij zowel Winselerhof als bij Brasserie Nieuw Ehrenstein.

Heeft u bepaalde allergieën, of andere dieetwensen? Geef dit door, na aankoop van deze wandeling, via info@smart-market.nl

  • Print pagina
Sluiten