Binnenhof

Feesten en recepties

Mediterrane accenten en Zuid-Limburgse gastvrijheid

De 16e eeuwse herenboerderij met karakteristieke gewelvenplafonds, houten balkenpartijen, natuurlijke materialen en warme kleuren biedt huiselijke geborgenheid. Het landgoed, het intieme binnenhof, mediterrane accenten en de hoogwaardige Italiaanse keuken maken van Winselerhof een unieke locatie voor uw feest, receptie, borrel of samenzijn. 

Intiem diner of feestelijke receptie

Het landgoed met diverse zalen, restaurant Pirandello, lunchrestaurant en bar Luigi’s en 49 luxe hotelkamers biedt gezelschappen tot 250 personen alles onder één dak. Een locatie met een historische ambiance en geborgen sfeer voor kleine en grote gezelschappen. Het is zelfs mogelijk de carréhoeve exclusief voor uw feestelijke evenement te reserveren.

Condoglianze - koffietafel

Bij Winselerhof staan wij ook voor u klaar voor het verzorgen van uw koffietafel. Na afloop van de uitvaart is het fijn om nog even in een gemoedelijke sfeer met uw familie, vrienden en bekenden samen te zijn. Bekijk hier ons arrangement Condoglianze - koffietafel.

Uw feestelijke bijeenkomst organiseren

Onze fotocollage geeft een goed beeld van Winselerhof als locatie voor uw feestelijke gelegenheid. Wij adviseren u graag bij het organiseren van uw feest, receptie of borrel.