Trouwen in tent WinselerHof

Trouwen bij Winselerhof

Huwelijksvoltrekking en vieren

Dankzij de historische ambiance, het landgoed met fruit- en wijngaard, de intieme binnenhof, de pure Italiaanse keuken en Limburgse gastvrijheid is Winselerhof een unieke en romantische trouwlocatie. De verschillende zalen, restaurant Pirandello en de 49 luxe hotelkamers inclusief bruidssuite maken zelfs een meerdaags huwelijksfeest mogelijk.

Wettelijk huwelijk
De gemeente Landgraaf heeft Winselerhof aangewezen als officiële trouwlocatie. Het wettelijk huwelijk kan plaatsvinden in één van de zalen. Bij mooi weer is het ook mogelijk om te trouwen op de binnenplaats of één van de talloze mooie plekjes op het landgoed.

Bruidssuite en hotelkamers
Winselerhof beschikt over 49 luxe hotelkamers inclusief een romantische bruidssuite. Deze zijn allen gelegen rond de binnenhof.

Zalen, salons en buitenbruiloft
Winselerhof beschikt over 4 karakteristieke zalen en salons met een capaciteit tot 250 personen. Bij mooi weer bieden de binnenplaats en de talloze plekjes op het landgoed de mogelijkheid tot een romantische buitenbruiloft.

Buffetten en diners
Een intiem diner, een diner dansant, een buffet of een diner met aansluitend feest, de mogelijkheden zijn oneindig. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade bieden u een ruime keuze in Italiaans georiënteerde diners en bufetten aan.

Bruidstaart
Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Samen met onze patisserieleverancier verzorgen wij de bruidstaart van uw dromen.

Trouwen bij WinselerHof
Op afspraak bent u van harte welkom om uw wensen en de mogelijkheden van trouwen op ons landgoed te bespreken. Natuurlijk kunt u ook de fotoimpressie bekijken om de ambiance te proeven. Of vraag ons informatiepakket ‘Trouwen’ aan.

Bekijk de huwelijksbrochure.