Huwelijk starshade tent

Voorbeelddag

Romeo en Julia arrangement

Het allerbelangrijkste liefdespaar in de geschiedenis is wel ROMEO en JULIA.

Op uw huwelijksdag bent u het allerbelangrijkste liefdespaar voor ons in ons Hotel Winselerhof en restaurant Pirandello.

Omdat ROMEO en JULIA zo een romantisch paar waren, laten wij de mooiste dag van uw leven geheel in deze stijl verlopen. Hieronder staan de verschillende onderdelen beschreven, dit geeft u een idee wat onze mogelijkheden voor u zijn. Vanzelfsprekend is dit naar eigen wens in te delen.

RICEVIMENTO DI PARENTI:

Wij ontvangen u, uw familie en vrienden in onze gezellige gewelvenbar met een glas bruisende spumante en het aansnijden van uw bruidstaart. Terwijl uw gasten genieten van een drankje hebben u en uw kersverse partner tijd voor het maken van bruidsfoto’s. Hiervoor leent de mediterrane sfeer van Hotel Winselerhof zich uitstekend. Wij kunnen onze huisfotograaf aanbevelen. Hij is erkend bruidsfotograaf en bekend met het hotel, hij kan u op de meest romantische plaatsen fotograferen voor een geslaagde bruidsreportage.

SPOSA SPOSO:

De mooiste dag van uw leven is zeer vermoeiend……Wij bieden u graag de gelegenheid om u even terug te trekken. Voordat u aan de receptie begint kunt u zich even opfrissen in onze luxueuze bruidssuite.

RICEVIMENTO:

In onze authentieke Romezaal met een prachtig Habsburgs balkenplafond organiseren wij voor u een feestelijke bruiloftsreceptie met drankjes en hapjes. Wij serveren diverse soorten hapjes, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als het weer het toelaat organiseren wij uw receptie op de sfeervolle binnenplaats waar uw gasten zeker in Italiaanse sfeer zullen komen.

CENA:

U kunt uw diner feestelijk beginnen door eerst een áperitief te gebruiken, hierbij valt te denken aan een huiscocktail of een glas Spumante. Onze keukenbrigade maakt voor u een schitterend menu klaar, waarbij Italiaanse wijnen geserveerd kunnen worden en mokka servies. Graag maken wij voor u een menu voorstel voor een diner of buffet!

LA FESTA DI MATRIMONIO:

Voor een bruisende feestavond hebben wij voor u de Romezaal gereserveerd. Welke invulling u ook aan het feest wilt geven, wij zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten!

De Romezaal is geschikt voor maximaal 220 personen. U dient rekening te houden met een eventuele live band en de ruimte die u hiervoor nodig heeft.

Aan iedere avond komt een einde……Daarvoor hebben wij voor u onze romantische Bruidssuite gereserveerd en hier hebben wij natuurlijk ook een fles bruisende Spumante voor u klaargezet. Zo kunt u beiden nog nagenieten van een mooie dag. ‘s Morgens ( niet te vroeg ) serveren wij een overheerlijk ontbijt in het restaurant of op uw suite. Voor uw gasten reserveren wij ook graag hotelkamers of suites.

Eventuele speciale arrangementen kunnen wij voor u in overleg samenstellen!

HET EINDE VAN HET FEEST EN HET PARKEREN VAN AUTO’S:

Het hotel beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

De eindtijd van het feest zal in overleg plaatsvinden. Maar muziekstop is om 01.00 uur indien u niet alle kamers voor uw gezelschap benodigd.