Menu

Where memories are made


The beliefs we believe in

Of je nu op zoek bent naar een baan voor erbij of een baan voor het leven, we zoeken naar mensen die net zo veel waarde hechten aan onze kernwaarden als wij.

Inlevingsvermogen
We zijn warm en toegankelijk. Persoonlijk, maar nooit overdreven familiair. We zorgen voor onze gasten en onze collega’s, we koesteren de omgeving. Maar bovenal zijn we oprecht nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Omdat we nooit vergeten dat onze gasten áltijd voorgaan.

Uitstraling
Wij houden van het goede leven. We zijn de stem van onze regio, ons team en onze partners. We stralen plezier en gastvrijheid uit en inspireren onze gasten. We zijn niet bang om onze mening te uiten. Nooit arrogant, maar ontspannen en met humor en plezier.

Actief
Wij zijn slim en enthousiast. Altijd klaar voor een uitdaging, altijd flexibel in onze oplossingen. Continu creatief in het vervullen van de wensen van onze gasten. We verrassen en verleiden, en willen elke dag van betekenis zijn. Ook in het leven van de mensen die bij ons werken.

Fatsoen
Stel je een stevige handdruk voor, een eerlijke blik. Wij houden ons aan ons woord. Transparant en eerlijk. We streven naar het goede en geven vorm aan de reis naar een betere toekomst. Discreet als het moet, luchtig als het kan.

Medewerkers uit onze huizen


OC Academy

We zijn zo succesvol als onze mensen. Als familiebedrijf investeren we graag in onze mensen. Heb jij de liefde voor het vak? Dan helpen wij met de kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt.

Opleidingen en cursussen
We werken samen met verschillende opleidingsinstituten, zoals Hotel Management School Maastricht en mbo-opleidingen, op het vlak van hospitality. Ook organiseren we workshops en masterclasses met vaste partners Wijnstudio en Foodlab Limburg. In house zijn er maandelijks trainingen op het vlak van food & beverage, communicatie en service.

Binnenshuis en buitenshuis
In onze huizen komen alle facetten van hospitality terug: van banqueting tot eventmanagement en van food & beverage tot housekeeping. Heb je als werkstudent bij Château Neercanne de ambitie om sommelier te worden in Kruisherenhotel? Of start je met een bijbaan op Winselerhof en droom je van een baan als maître bij Château St. Gerlach? Er is veel ruimte om te groeien, binnen hetzelfde huis of één van de andere drie.


Opgroeien binnen Oostwegel

Professioneel gezien ben ik opgegroeid binnen de Oostwegel Collection. Als medewerker bediening leerde ik het bedrijf kennen. Alle facetten van het prachtige vak kon ik al doende leren van frontoffice tot het managementteam. Hierdoor ontwikkelde ik mij tot Directeur/Gastheer van Château Neercanne. Pierre Haenen - Directeur/ Gastheer Château Neercanne

Meet our team


Making it last

We voelen ons verantwoordelijk voor de generaties na ons. Daarom bouwen we samen met onze gasten en medewerkers aan een duurzame nalatenschap. Voor een beter bedrijf en een beter milieu. Voor een volgende generatie van familie, personeel en gasten. Want meer toekomst betekent meer herinneringen.

Impact begint altijd met iets kleins. Een gedachte, een beslissing, een gevoel van verantwoordelijkheid voor de volgende generatie. Als familiebedrijf richten we ons op de toekomst. Op een gezond bedrijf in een gezonde omgeving. Op de komende generaties. Op het maken van herinneringen die het verzamelen waard zijn.

Meer over duurzaamheid bij Oostwegel Collection

On good terms

Spetterende (personeels)feesten, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, veel vrijheid én uiteraard een plekje in onze hechte familie: als je voor Oostwegel Collection kiest, zetten we daar natuurlijk ook wat tegenover. Een veelzijdige baan in de hotellerie. Een werkplek met prachtige uitzichten in de mooiste historische huizen. En bovendien:

 • Een beloning passend bij ervaring en opleidingsniveau
 • Een bonusregeling bij managementposities
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf 10 km enkele reis
 • 20% korting in onze huizen en bij bedrijven in de regio
 • Korting op een collectieve (zorg)verzekering
 • Een hecht team dat voelt als familie
 • Cursussen en opleidingen in onze eigen OC Academy
 • Een opleiding basisvaardigheden horeca
 • Spetterende (personeels)feesten
 • Ieder jaar een mooi kerstgeschenk
 • Doorgroeimogelijkheden, ook in onze andere huizen
 • Ruimte om de functie op jouw manier in te vullen
 • Een telefoon en leaseauto, afhankelijk van de functie
 • Belastingvoordeel bij een sportabonnement, fietsplan en bij aankopen bij onder meer bol.com en Hello Fresh

Inspiration collected

Laat je verrassen en verleiden. We nodigen je uit om samen met ons op reis te gaan. Dompel je onder in luxe, ontspan en geniet. We verrijken je met onze verhalen. In ons Magazine Collection delen we onze geheimen, de nieuwste inzichten, een wereld die nog ontdekt moet worden.

Lees ons magazine
 • Print pagina

Solliciteer!

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
 • Bespaar tot € 10,- per nacht
 • Exclusief aanbod aan arrangementen
 • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst