Menu

Where memories are made

Join the family

Werken bij Oostwegel Collection betekent werken binnen het topsegment van de hotellerie. Op unieke locaties waar medewerkers werken met passie en plezier. Onze missie is het creëren van inspirerende belevingen en samen bouwen aan een nalatenschap, die verder gaat dan de verwachtingen.
Oostwegel Collection staat voor Inspirerend, Vakmanschap en Gastvrijheid en deze drie begrippen worden tot leven gebracht door drie pijlers: Locatie, Mens en Gastronomie. De vier huizen van Oostwegel Collection zijn: Château Neercanne, Winselerhof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht. Elk huis heeft zijn eigen identiteit en eigen verhaal.

We zoeken jouw bijzondere talent als nieuwe toevoeging aan een van onze teams.

Join the family!

Career Day

Kom naar ons toe op dinsdag 24 mei tijdens onze Career Day in Kruisherenhotel Maastricht om de mogelijkheden voor jou binnen Oostwegel Collection te ontdekken. Wij zijn altijd op zoek naar talent voor onze teams. Zoek jij een uitdagende (bij)baan en heb jij een passie voor de gastvrijheidssector of gastronomie? Dan is dit het moment om jouw carrière bij ons te starten! De perfecte kans om je aan te sluiten bij onze enthousiaste en gemotiveerde teams binnen een van de vier inspirerende huizen. Neem je cv mee, want er vinden dezelfde dag al sollicitatiegesprekken plaats. Groei met ons mee en ontvang direct een contract.

Locatie: Kruisherenhotel Maastricht
Datum en tijd: Dinsdag 24 mei tussen 13.00 – 17.00 uur. Je kunt je tot en met 22 mei aanmelden via deze website.
Neem alvast een kijkje op onze vacaturesite en ontdek welke posities nog open staan.

Meld je hier aan!

Inspirerend

Onze huizen zijn locaties met een verhaal. Er werken bij ons, en men ontmoet bij ons, gepassioneerde mensen. Gasten genieten van creatieve en inspirerende gerechten.

Vakmanschap

De architectuur van onze huizen is uniek en de huizen zijn gelegen in een authentieke omgeving. Alles is en wordt gecreëerd door mensen met expertise en liefde voor het vak. De gerechten die we bereiden zijn verfijnd en van hoge kwaliteit.

Gastvrijheid

Onze medewerkers en gasten voelen zich meteen thuis als ze de huizen en omgeving ervaren. Onze medewerkers en gasten worden bij ons ontvangen op een hartelijke, oprechte manier. In gerechten gebruiken wij zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten, die zich verder willen ontwikkelen binnen het topsegment van de hotellerie.

Werken bij Oostwegel Collection

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die zich verder willen ontwikkelen binnen het topsegment van de horeca. Gemotiveerde, enthousiaste professionals die zich herkennen in de waarden van ons bedrijf.

Medewerkers uit onze huizen


Talentontwikkeling

Jouw unieke talent verder ontwikkelen vinden wij belangrijk!

Er zijn inmiddels veel voorbeelden van medewerkers die binnen ons mooie bedrijf zijn doorgegroeid. Door de samenwerking tussen de verschillende huizen van Oostwegel Collection zijn de doorgroeimogelijkheden voor medewerkers binnen de organisatie groot.
Ook collega’s die zich verder willen verdiepen of specialiseren in hun functie bieden we allerlei soorten opleidingen en trainingen aan.

Wil jij jouw talenten verder ontwikkelen bij Oostwegel Collection?

Solliciteer hier!
Als medewerker bediening leerde ik het bedrijf kennen. Alle facetten van het prachtige vak kon ik al doende leren van frontoffice tot het managementteam. Hierdoor ontwikkelde ik mij tot Directeur/Gastheer van Château Neercanne. Pierre Haenen - Directeur/ Gastheer Château Neercanne

Duurzaamheid

Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om aan de volgende generaties te denken. Wij streven er dan ook naar om toonaangevend te zijn op het gebied van duurzaamheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maakt een belangrijk onderdeel uit van onze strategie, initiatieven en bedrijfscultuur en we blijven zoeken naar nieuwe manieren om een positieve verandering voor mens en milieu te creëren.

De beheersing van de belasting van het milieu, het beperken van milieurisico’s en het hebben van een voorbeeldfunctie zijn primaire verantwoordelijkheden van ons allemaal. We blijven zoeken naar nieuwe manieren om een positieve verandering voor mens en milieu te creëren. Ingrediënten uit eigen groentetuin en fruitgaard, het verzorgen van onze bijenvolkeren, druiven uit eigen wijngaard voor het maken van eigen wijnen en de overstap op elektrische voertuigen zijn een paar voorbeelden van hoe wij ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst.

Klik hieronder om meer te weten te komen over de verschillende initiatieven die onze toewijding illustreren om als familiebedrijf het goede voorbeeld te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat doen wat nodig is voor de gemeenschap en het milieu ook gepaard kan gaan met een gezonde bedrijfsvoering.

Meer over duurzaamheid bij Oostwegel Collection
  • Print pagina

Solliciteer!

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar tot € 10,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst
Sluiten