GL_trouwboeket

Bijzondere trouwlocatie

Het ja-woord geven

Wat is er romantischer dan trouwen op een historische locatie? Oostwegel Collection beschikt over 4 droomlocaties in Zuid-Limburg. Monumentale locaties met een rijke historie die uitermate geschikt zijn als trouwlocatie. Ieder met een eigen karakter; van designhotel tot landgoed.

Uw bruiloft, uw dag tot in detail

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen van uw leven. Het eigen karakter van onze locaties en ons toegewijde team zijn liefdevolle ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Samen met u vertalen wij uw wensen naar een intieme bruiloft of uitbundig, meerdaags huwelijksfeest met het gevoel in het buitenland te vertoeven. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om ook de huwelijksvoltrekking op één van onze bijzondere trouwlocaties te laten plaatsvinden. Château St. Gerlach beschikt zelfs over een monumentale kerk bij het landgoed.

Informatie over onze trouwlocaties

Trouwt u in het klein of heeft u een meerdaagse bruiloft voor ogen? Wij inspireren en adviseren u graag. Op verzoek maken wij een offerte op maat voor uw bruiloft. Neemt u gerust contact met ons op of bekijk de fotocollage en huwelijksbrochure.

Klik hier voor meer informatie over trouwen bij: