Bijeenkomsten bij Château St. Gerlach

{{ activeMainItem }}

Sluiten Vraag informatie aan

Transcend the ordinary

Bijeenkomsten bij Château St. Gerlach

Château St. Gerlach, gelegen in de glooiende Zuid-Limburgse heuvels, is een landgoed waar natuur en modern comfort samenkomen. Het hotel biedt onderdak aan het St. Gerlach Paviljoen – een eigentijdse, onder architectuur ontworpen evenementen locatie die plaats biedt aan maximaal 1.000 gasten. De onderscheidende keuze aan achtergronden van het hotel omvat goed uitgeruste ruimtes in het historische kasteel en de heringerichte Manor Farm. Onder leiding van een deskundig team wordt elke gelegenheid verrijkt door de uitzonderlijke natuurlijke omgeving, waardoor gasten zich verbonden voelen met het verkwikkende landschap.

Voeg waarde toe aan uw bijeenkomst

Voeg waarde toe aan uw bijeenkomst met een gratis experience. Kies uit een inspirerende reeks activiteiten, waaronder outdoor, cultuur en mindful.

Onderscheidende zalen

Verfraaid met historische details, hedendaagse accenten en high-spec technologie bieden onze 15 vergaderzalen een verscheidenheid aan inspirerende omgevingen.

Bekijk onze zalen

State-of-the-art congreslocatie

Het St. Gerlach Paviljoen, dat vakkundig is geïntegreerd in de historische setting van het landgoed, is een moderne evenementen locatie die plaats biedt aan maximaal 1000 gasten. De ruimte is volledig aanpasbaar en bevat drie multifunctionele vergaderzalen die afzonderlijk kunnen worden gebruikt of gecombineerd tot een oppervlakte van 760 m2. De oorspronkelijke Manor Farm van het landgoed biedt nog eens zes ruimten voor kleinere bijeenkomsten.

Outdoor inspiratie opdoen

Château St. Gerlach ligt aan de rand van natuurgebied Ingendael en het uitgestrekte terrein is ideaal voor allerlei buitenactiviteiten. Van exclusieve wijnproeverijen tot sporten in de buitenlucht, ons deskundige team kan de perfecte buitengelegenheid samenstellen.

Overnachten

Breid de ervaring uit met een overnachting in een van de karaktervolle gastenkamers van ons château. Het hotel is lid van Relais & Château en heeft 114 moderne gastenkamers, naast een casual restaurant met verfijnd eten en een boetiekspa.

Ontdek de mogelijkheden, neem contact op met ons team.

Verrijk uw bijeenkomst

Het streven van Oostwegel Collection om elk moment te verrijken met zinvolle luxe wordt weerspiegeld in onze collectie zintuiglijke ervaringen. Van privé schilderlessen tot diners in de tuin, we kunnen je kennis laten maken met een groot aantal verkwikkende extra’s.