Menu

Discover the Unexpected

Over Château Neercanne

Culinair terrassenkasteel

In Maastricht, op de grens met België, ligt het enige terrassenkasteel van Nederland: Château Neercanne. Het hoogste niveau van de historische baroktuinen doet in de zomer dienst als terras. In de voormalige stallen is het huiselijke l’Auberge de Neercanne gevestigd. Dit restaurant heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand. In het kasteel zelf huist het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. De mergelgrotten nodigen uit tot een aperitief en vormen een buitengewoon decor voor vergaderingen, feesten en wijnproeverijen. Château Neercanne is lid van Relais & Châteaux.

Kerst- en Nieuwjaarsarrangementen

Voor de feestelijke decembermaand hebben wij verschillende arrangementen voor u samengesteld. Bekijk hier o.a. de kerst- en nieuwjaarsarrangementen van Restaurant Château Neercanne.

Bekijk onze feestdagenarrangementen

Cave Lunch

Proef de smaken van het seizoen omgeven door eeuwenoude herinneringen met onze Cave Lunch. Een avontuur aan smaken bereid door het culinaire team van Robert Levels. Een middag waarop u wordt verwend met heerlijke verrassingen in de met kaarsen verlichte grotten 

Ontdek meer en reserveer

A bubble of surprise at Christmas

Ga thuis op een avontuurlijke reis met D’Artagnan Bière du Brut gedurende de kerstdagen met de gedurfde smaak van D’Artagnan Bière du Brut of geef deze bruisende reis cadeau aan familie of vrienden. Het perfecte cadeau voor de bierliefhebber die van nieuwe ontdekkingen houdt en een unieke aanvulling op uw festiviteiten tijdens de kerstdagen.

Ontdek meer en bestel 

Lunchen & dineren

Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het in het kasteel gelegen Restaurant Château Neercanne serveert Frans georiënteerde gerechten. Het huiselijke l’Auberge de Neercanne heeft een Bib Gourmand-vermelding. De ambiance van de wijnkelders in de mergelgrotten is verrassend en Torentje de Gulden is een unieke locatie voor intieme lunch of diner.

Gastronomie op Château Neercanne

Experiences

Ontdek samen de omgeving van het château. Ons team heeft diverse activiteiten voor u geselecteerd om uw bezoek zo memorabel mogelijk te maken.

Ontdek alle experiences

Overnachten op Château Neercanne

Na uw speciale dag of diner op ons Château tot rust komen met een overnachting in het Poortgebouw van Château Neercanne. Deze woning is gelegen op een bijzondere plek te midden van het beschermde Jekerdal. Het is mogelijk om met een gezelschap van 4 personen te verblijven in het Logement de l’Auberge de Neercanne.

Ontdek het Logement

Vergaderen & feesten

De verrassende grotzalen, de sfeervolle salons en het unieke torentje bieden oneindig veel mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten in Maastricht. Château Neercanne is tevens een unieke en romantische trouwlocatie.

Bekijk de mogelijkheden

Sfeerimpressie

Château Neercanne
Restaurant Château Neercanne
Wijnkelder
Lunchrestaurant l'Auberge
Lunchrestaurant l'Auberge
l'Auberge

Dineren met overnachting

Lunchen of dineren bij Restaurant Château Neercanne en overnachten in Maastricht kan in combinatie met Kruisherenhotel Maastricht, een in het centrum gelegen vijfsterrendesignhotel. De mogelijkheid bestaat ook om op Château St. Gerlach of op Château Neercanne zelf (tot 4 personen) te overnachten.

Bekijk de mogelijkheden

Omgeving Maastricht

In Maastricht, de stad van de TEFAF, de Euro en André Rieu, is er op cultureel gebied veel te beleven. Een stad om te verdwalen in de vele kleine, historische straatjes, te genieten op een terrasje aan een van de mooie pleinen of uitgebreid te winkelen. Benieuwd? Bekijk de speciaal geselecteerde bezienswaardigheden.

Ligging op de grens met België

Route naar Château Neercanne

 • VanuitReistijd
 • Maastricht: 10 minuten
 • Amsterdam: 2 uur 30 minuten
 • Brussel: 1 uur 25 minuten
 • Dusseldorf: 1 uur 25 minuten
Routebeschrijving
 • Maastricht: 40 minuten
 • Amsterdam: 3 uur 30 minuten
 • Brussel: 2 uur 10 minuten
 • Dusseldorf: 2 uur 40 minuten
Routebeschrijving
 • Maastricht: 25 minuten
 • Amsterdam: 2 uur 15 minuten
 • Brussel: 1 uur 15 minuten
 • Dusseldorf: 1 uur 20 minuten
Routebeschrijving

In het meest zuidelijk stukje Nederland, in Maastricht en op de grens met België ligt het enige terrassenkasteel van Nederland. Een bijzondere omgeving die aanvoelt als buitenland. De A2, 8 vliegvelden op minder dan een uur rijden en verschillende, grote treinstations zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Uitgelicht

Geselecteerde arrangementen voor u

 • Print pagina

Ervaar luxe en comfort in Château Neercanne

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
 • Bespaar altijd € 10,- per nacht
 • Exclusief aanbod aan arrangementen
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sluiten