Menu

Podium of surprise

Over Château Neercanne

Culinair terrassenkasteel

In Maastricht, op de grens met België, ligt het enige terrassenkasteel van Nederland: Château Neercanne. Het hoogste niveau van de historische baroktuinen doet in de zomer dienst als terras. In de voormalige stallen is het huiselijke l’Auberge de Neercanne gevestigd. Dit restaurant heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand. In het kasteel zelf huist het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. De mergelgrotten nodigen uit tot een aperitief en vormen een buitengewoon decor voor vergaderingen, feesten en wijnproeverijen. Château Neercanne is lid van Relais & Châteaux.

neercanne family meal to go

Onze ‘drive-through’ is geopend! Geniet van wekelijks wisselende maaltijden die bestaan uit favoriete gerechten van ons team. Gerechten waaraan zij mooie herinneringen koesteren met familie en dierbaren.

Van donderdag t/m zaterdag tussen 17.00 en 19.00 uur af te halen bij ons château.

Bestel nu!

Popping into a château near you

Door de nieuwe maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten tot en met 4 januari.

Wij hebben een pop-upRestaurant Château Neercanne bij Château St. Gerlach geopend voor hotelgasten. Boek uw verblijf in combinatie met ons pop-uprestaurant via +31 43 608 88 88 of info@stgerlach.nl.

Boek uw verblijf bij Château St. Gerlach

The Greenhouse X l’Auberge

L’Auberge de Neercanne gaat tijdens de tijdelijke sluiting op reis naar Kruisherenhotel in het centrum van Maastricht. Het team van l’Auberge neemt als eerste deel aan The Greenhouse op de Pandhof van Kruisherenhotel Maastricht. Chef de cuisine Raymond Remmen en het l’Auberge-team serveren een heerlijk 4-gangenmenu in de glazen kassen. Een onvergetelijke ervaring, kom en laat u verrassen door het menu en de unieke locatie.

Boek uw verblijf!

Lunchen & dineren

Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het in het kasteel gelegen Restaurant Château Neercanne serveert Frans georiënteerde gerechten. Het huiselijke l’Auberge de Neercanne heeft een Bib Gourmand-vermelding. De ambiance van de wijnkelders in de mergelgrotten is verrassend en Torentje de Gulden is een unieke locatie voor intieme lunch of diner.

Gastronomie op Château Neercanne


Vergaderen & feesten

De verrassende grotzalen, de sfeervolle salons en het unieke torentje bieden oneindig veel mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten in Maastricht. Château Neercanne is tevens een unieke en romantische trouwlocatie.

Bekijk de mogelijkheden

Sfeerimpressie

Château Neercanne
Restaurant Château Neercanne
Wijnkelder
Lunchrestaurant l'Auberge
Lunchrestaurant l'Auberge
l'Auberge

Dineren met overnachting

Dineren bij Restaurant Château Neercanne en overnachten in Maastricht kan in combinatie met het Kruisherenhotel Maastricht. Een bijzonder vijfsterrendesignhotel van Oostwegel Collection in het voormalige Kruisherenklooster op vijf minuten lopen van het Vrijthof.

Bekijk het arrangement

Omgeving Maastricht

In Maastricht, de stad van de TEFAF, de Euro en André Rieu, is er op cultureel gebied veel te beleven. Een stad om te verdwalen in de vele kleine, historische straatjes, te genieten op een terrasje aan een van de mooie pleinen of uitgebreid te winkelen. Benieuwd? Bekijk de speciaal geselecteerde bezienswaardigheden.

Ligging op de grens met België

In het meest zuidelijk stukje Nederland, in Maastricht en op de grens met België ligt het enige terrassenkasteel van Nederland. Een bijzondere omgeving die aanvoelt als buitenland. De A2, 8 vliegvelden op minder dan een uur rijden en verschillende, grote treinstations zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Route naar Château Neercanne

 • VanuitReistijd
 • Maastricht: 10 minuten
 • Amsterdam: 2 uur 30 minuten
 • Brussel: 1 uur 25 minuten
 • Dusseldorf: 1 uur 25 minuten
Routebeschrijving
 • Maastricht: 40 minuten
 • Amsterdam: 3 uur 30 minuten
 • Brussel: 2 uur 10 minuten
 • Dusseldorf: 2 uur 40 minuten
Routebeschrijving
 • Maastricht: 25 minuten
 • Amsterdam: 2 uur 15 minuten
 • Brussel: 1 uur 15 minuten
 • Dusseldorf: 1 uur 20 minuten
Routebeschrijving

Uitgelicht

Geselecteerde arrangementen voor u

 • Print pagina

Ervaar luxe en comfort in Château Neercanne

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
 • Bespaar altijd € 10,- per nacht
 • Exclusief aanbod aan arrangementen
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst