{{ activeMainItem }}

Sluiten

Overzicht restaurants

Hoogwaardige gastronomie

Binnen de eeuwenoude muren van Château Neercanne vindt u twee bekroonde restaurants die elks bijzondere gastronomische ervaringen bieden. Dit levert Château Neercanne een uitstekende culinaire reputatie op.

 

Restaurant Château Neercanne

Het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne staat bekend om zijn hoogwaardige culinaire tradities, vernieuwende gerechten en uitmuntende service. Chef-kok Robert Levels bereidt Frans geïnspireerde gerechten met seizoensgebonden en lokale producten uit eigen tuin en creëert zo menu’s van absolute topkwaliteit. Het gastronomische restaurant biedt een adembenemend uitzicht over de UNESCO-baroktuinen van Château Neercanne en het Jekerdal.

Ontdek meer

L’Auberge

L'Auberge, bekroond met een Michelin Bib Gourmand, is de nummer één plaats in de streek voor een uitstekend en goed geprijsd drie- of viergangendiner. Het restaurant is gehuisvest in de voormalige stallen van Château Neercanne. Hier bereidt chef-kok Raymond Remmen gerechten met lokale producten en groenten van eigen bodem.

Ontdek meer

Mergelgrotten

Geniet, alvorens aan tafel te gaan, van een aperitief in de unieke wijnkelders van Château Neercanne. De wijnkelders zijn gelegen in de historische mergelgrotten.

Ontdek meer

Reserveer een tafel