{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château Neercanne Experiences

Expect the unexpected

Ontdek samen de omgeving van het château. Ons team heeft diverse activiteiten voor u geselecteerd om uw bezoek zo memorabel mogelijk te maken.

Lancering D’Artagnan Bière de Brut 2023

De gedeelde passie van Château Neercanne en Zuyd Craft voor duurzaamheid, innovatie en vakmanschap komt samen in de lancering van D’Artagnan Bière du Brut 2023, een bier gemaakt voor de avonturiers onder ons. Op donderdag 25 mei presenteren wij de derde jaargang van D’Artagnan Bière du Brut!

Kom samen met ons op 25 mei* als eerste D’Artagnan Bière de Brut 2023 proeven tijdens een driegangenlunch bij Château Neercanne.

*Er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar, ontvangst tussen 12:30 – 13:00, de prijs bedraagt € 70,- per persoon.

Over de samenwerking

Lunch Special at Restaurant Château Neercanne

Chef Robert Levels en zijn team nemen u mee op een gastronomische reis door het seizoen. Deze reis start met 3 verfijnde amuses. Nadien geniet u van 2 gerechten, zorgvuldig geselecteerd door de chef. De prijs voor de Lunch Special bedraagt € 70,- inclusief 3 amuses, 2 gerechten, 1 glas ‘Hommage’ wijn, water en koffie of thee.

  • Vooraf reserveren op basis van beschikbaarheid (woensdag t/m vrijdag).
  • Indien vooraf gemeld, houden wij graag rekening met dieetwensen.

Sunday Roast

Sluit de week af met een smaakvolle en ontspannen lunch met vrienden en familie. Proef de verrassende gerechten van onze chef in de grotzalen van Château Neercanne, die van uw lunch een unieke ervaring maken.

Ontdek Sunday Roast

Coffee To Go

Laat u verrassen door onze uitgebreide To Go menukaart van L’Auberge. Geniet van een verse koffie tijdens uw wandeling of probeer ons ruim assortiment aan biologische limonades. Er is bij ons altijd voor ieder wat wils.

Bekijk ons To Go menu

St. Martinus Wine Tasting Flights

Waan u als een God in Frankrijk op ons châteauterras en proef onze selectie aan huiswijnen. Kies uit twee exclusieve Wine Tasting Flights, geserveerd met bites en geniet hier samen van. De wijnproeverijen zijn beschikbaar met een tafelreservering.

Wandelroutes

Ontdek de prachtige omgeving van Château Neercanne, dat zich midden in het Jekerdal op de grens met België bevindt, door één van de wandelroutes te volgen. Dit gebied heeft verscheidene uitkijkpunten over het glooiende landschap. Er zijn wandelroutes van verschillende lengtes beschikbaar.

Bekijk hier onze wandelroutes