Menu

Château Neercanne Experiences

Expect the unexpected

Ontdek samen de omgeving van het château. Ons team heeft diverse activiteiten voor u geselecteerd om uw bezoek zo memorabel mogelijk te maken.

Sunday Roast

Sluit de week af met een smaakvolle en ontspannen lunch met vrienden en familie. Proef de verrassende gerechten van onze chef in de grotzalen van Château Neercanne, die van uw lunch een unieke ervaring maken. Toost op een gezellig samenkomen met heerlijke Mediterrane wijnen.

Meer informatie over de Sunday Roast

Wine Dinner with vineyard St. Martinus

Geniet van de exclusieve wijnen van wijngaard St. Martinus tijdens een wijnproeverij en een gastronomisch 4-gangendiner. Toast samen op een smaakvolle avond in de grotten van Château Neercanne.

Meer informatie

Valentine's Dinner

Verwen uw geliefde op Valentijnsdag met een smaakvol en gastronomisch diner op Château Neercanne. Vier samen de liefde op een sprookjesachtige locatie die de romantiek laat bloeien. Proost met een glas champagne op een culinaire avond en laat u verassen door onze chef de cuisine en sommelier.

Meer informatie over het Valentine's Dinner

St. Martinus Wine Tasting Flights

Waan u als een God in Frankrijk op ons châteauterras en proef onze selectie aan huiswijnen. Kies uit twee exclusieve Wine Tasting Flights, geserveerd met bites en geniet hier samen van. De wijnproeverijen zijn beschikbaar met een tafelreservering.

Ontdek de St. Martinus Wine Tasting Flights

Château Neercanne & Zuyd Craft

Ontdek het verhaal achter onze nieuwste samenwerking met speciaalbierbrouwerij Zuyd Craft, waarbij de gedeelde passie voor duurzaamheid, innovatie en vakmanschap leidde tot de lancering van D’Artagnan Bière du Brut.

Over de samenwerking

Wandelroutes

Ontdek de prachtige omgeving van Château Neercanne, dat zich midden in het Jekerdal op de grens met België bevindt, door één van de wandelroutes te volgen. Dit gebied heeft verscheidene uitkijkpunten over het glooiende landschap. Er zijn wandelroutes van verschillende lengtes beschikbaar.

Bekijk hier onze wandelroutes
  • Print pagina