Burgemeester Quicx

{{ activeMainItem }}

Sluiten

Burgemeester Quicx

Over Burgemeester Quicx

Koffie bij burgemeester Quicx

Burgemeester Quicx is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. De houten spanten en de eeuwenoude mergelmuren van dit koffie- en lunchconcept herinneren aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820–1856). Houthem maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Valkenburg.

Wandelaars, fietsers, omwonenden en hotelgasten zakken op ieder gewenst moment van de dag weg in de comfortabele stoelen. Geen tijd? Dan maakt de barista een latte macchiato, cappuccino of lungo to go.

De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. Huisgemaakte soep, ambachtelijk rood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kunt u in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 9.00 –  18.00 uur

Vrijdag van 9.00 – 22.00 uur

Zaterdag van 10.00 – 22.00 uur

Zondag van 10.00 – 18.00 uur

 

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

tel. +31 (0)43 608 8888
info@stgerlach.nl

Routebeschrijving

Diner

Burgemeester Quicx is elke vrijdag en zaterdag open voor diner. Gezellige avonden, tafels gevuld met gelach en een wekelijks wisselend 3-gangenmenu voor € 45,- dat u verse seizoens smaken brengt.

Goedemorgen Quicx-ontbijtplank

Kom naar onze kasteelhoeve voor een heerlijk en ambachtelijk ontbijt! De ‘Goedemorgen Quicx’-ontbijtplank is een goede start voor iedere vroege vogel en uitslaper.

  • Dagelijks te bestellen tussen 9.00 en 12.00 uur, reserveren is gewenst.
  • De prijs voor de ‘Goedemorgen Quicx’-ontbijtplank bedraagt € 18,- p.p.

Experiences

Sfeerimpressie

Reserveer een tafel bij Burgemeester Quicx