Spa & Wellness St. Gerlach

{{ activeMainItem }}

Sluiten Reserveer

Spa & Wellness St. Gerlach

Over Spa & Wellness

Ontspannen in een serene omgeving

Spa & Wellness St. Gerlach is gelegen in de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw van Château St. Gerlach in Valkenburg. De eeuwenoude kelders zijn omgetoverd tot moderne behandelruimtes om te ontspannen en genieten. Gezichtsbehandelingen, massages en overige lichaamsbehandelingen zijn los, in combinatie met een overnachting in het hotel of als wellness-arrangement te reserveren. Puur ontspannen in een serene omgeving!

Openingstijden

Kindervrije uren 

Dagelijks van 12:00 tot 16:00 uur

Zwembad

Dagelijks van 7.00 tot 20.00 uur

Spa & Wellness St. Gerlach

Maandag t/m zondag 10.00 – 18.00 uur

Turks stoombad en Sauna

Maandag t/m zondag: 7.00 – 20.00 uur

Faciliteiten Spa & Wellness

Spa & Wellness St. Gerlach is een kwalitatief en kleinschalig wellness-centrum in Zuid-Limburg. De spa beschikt over faciliteiten zoals Romeins zwembad, Turks stoombad en sauna.

Naar faciliteiten

Behandelingen met aandacht

Spa & Wellness St. Gerlach is een van de geheime hoekjes die het landgoed kenmerken. In een serene omgeving geniet u de volledige aandacht tijdens een massage, gezichts- of lichaamsbehandeling.

Ontdek onze behandelingen

Easy Flow Yoga

Ontdek wekelijkse yogalessen bij Château St. Gerlach. Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur kunt u genieten van rustgevende yoga, of het nu in de betoverende fruitgaard is bij mooi weer of in de serene Philibertzaal bij minder gunstige weersomstandigheden. Reserveer uw plek voor een verkwikkende ervaring te midden van luxe en natuurlijke pracht.

Spa & Wellness Experiences

Eerlijke merken

Spa & Wellness St. Gerlach werkt, net als de keukens van het landgoed, zoveel mogelijk met eerlijke producten. De met aandacht samengestelde, natuurlijke producten van Sothys dragen bij aan een gevoel van welzijn.

Sfeerimpressie

Laat u verwennen