{{ activeMainItem }}

Sluiten

Spa & Wellness Château St. Gerlach

Over Spa & Wellness

Ontspannen in een serene omgeving

Spa & Wellness St. Gerlach is gelegen in de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw van Château St. Gerlach in Valkenburg. De eeuwenoude kelders zijn omgetoverd tot moderne behandelruimtes om te ontspannen en genieten. Gezichtsbehandelingen, massages en overige lichaamsbehandelingen zijn los, in combinatie met een overnachting in het hotel of als wellness-arrangement te reserveren. Puur ontspannen in een serene omgeving!

Openingstijden

Zwembad

Dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur

Spa & Wellness St. Gerlach

Maandag t/m zondag 10.00 – 18.00 uur

Turks stoombad en Sauna

Maandag t/m zondag: 8.00 – 20.00 uur

Informeer naar de mogelijkheden of reserveer uw behandeling via: spa@stgerlach.nl.

One Day Retreat Spa & Wellness Gerlach

Breng lichaam en geest in balans met de One Day Retreat op Château St. Gerlach op zondag 11 juni 2023. Geniet van een heerlijk ontspannende retreat dag en laat je volledig opladen door de  Easy Flow Yoga les, een energieke massage, en natuurtherapie door het Ingendael. Kom overdag tot rust en geniet volop van alle faciliteiten in de spa.

Ontdek One Day Retreat

Sfeerimpressie

Faciliteiten Spa & Wellness

Spa & Wellness St. Gerlach is een kwalitatief en kleinschalig wellness-centrum in Zuid-Limburg. De spa beschikt over faciliteiten zoals Romeins zwembad, Turks stoombad en sauna.

Naar faciliteiten

Behandelingen met aandacht

Spa & Wellness St. Gerlach is een van de geheime hoekjes die het landgoed kenmerken. In een serene omgeving geniet u de volledige aandacht tijdens een massage, gezichts- of lichaamsbehandeling.

Ontdek onze behandelingen

Eerlijke merken

Spa & Wellness St. Gerlach werkt, net als de keukens van het landgoed, zoveel mogelijk met eerlijke producten. De met aandacht samengestelde, natuurlijke producten van Sothys dragen bij aan een gevoel van welzijn.

Laat u verwennen