{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château St. Gerlach als trouwlocatie

In de echt verbonden

De schoonheid en veelzijdigheid van het monumentale Château St. Gerlach vertalen zich in een onderscheidende, bijzondere trouwlocatie in Valkenburg aan de Geul. De geschiedrijke huiselijke salons, de multifunctionele zalen in het St. Gerlach Paviljoen en de verschillende terrassen bieden legio mogelijkheden. Van intiem huwelijksdiner tot meerdaags trouwfeest. Het is zelfs mogelijk om een kerkelijke huwelijksvoltrekking in de op het landgoed gelegen kerk te laten plaatsvinden.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Kerkelijk & wettelijk huwelijk

Château St. Gerlach is door de gemeente Valkenburg aangewezen als officiële trouwlocatie. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die hun huwelijk met een receptie, diner of trouwfeest vieren op het landgoed. Ook voor de kerk trouwen? Dat kan in de op het landgoed gelegen monumentale St. Gerlachuskerk.

Dowload de huwelijksbrochure

Sfeerimpressie

Château St. Gerlach Huwelijk auto
torensuite

Bruidssuites & hotelkamers

Met 114 luxe hotelkamers, suites en residenties is het mogelijk om op Château St. Gerlach een meerdaags huwelijksfeest te organiseren. De geschiedrijke torenkamers in het voormalige pachthof zijn te reserveren als bruidssuite.

Bekijk onze kamers

Salons, zalen & buitenbruiloft

De 15 salons en zalen met een capaciteit tot 1.000 personen bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Bij mooi weer verleid de Rozentuin tot een buitenbruiloft.

Uw huwelijksdiner

Het monumentale landgoed in het hart van het Ingendael heeft culinair veel te bieden. Het restaurant en de koffiebar maken zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en regio. De verfijnde gerechten worden bereid en geserveerd door ons gepassioneerde, vakbekwame team. Zowel tijdens een receptie, lunch, diner als trouwfeest, is de liefde van onze mensen voor gastvrijheid te proeven.

Vraag & Antwoord

 • Kan het Kerkelijk en wettelijk huwelijk voltrokken worden op Château St. Gerlach?

  Château St. Gerlach is door de gemeente Valkenburg aan de Geul aangewezen als officiële trouwlocatie. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die ook hun huwelijk vieren op het landgoed met een culinair samenzijn of feest. Daarnaast kan het kerkelijk huwelijk plaatsvinden in de op het landgoed gelegen monumentale St. Gerlachuskerk.

 • Beschikt Château St. Gerlach over Bruidssuites?

  Château St. Gerlach beschikt over 114 luxe hotelkamers, -suites en residenties. De 2 romantische torenkamers zijn te reserveren als bruidssuite. De hotelaccommodatie biedt de mogelijkheid tot het organiseren van een meerdaagse bruiloft.

 • Wat is de capaciteit van de salons, zalen en buitenbruiloft?

  De zalen en salons hebben een capaciteit tot 1.000 personen. Bij mooi weer verleiden onze sfeervolle terrassen en de rozenhof tot een buitenbruiloft. Het is tevens mogelijk om het landgoed aan te kleden met paviljoens.

 • Kan er gedurende de huwelijksdag geluncht en gedineerd worden?

  Bij Château St. Gerlach kunt u rekenen op culinair vakmanschap. Onze chef de cuisine biedt een ruime keuze aan opties, van intieme lunch of stijlvol diner tot feest met buffet. Natuurlijk behoort een huwelijksreceptie ook tot de mogelijkheden.

 • Kan de Bruidstaart besteld worden via Château St. Gerlach?

  Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Samen met onze gespecialiseerde partners verzorgen wij graag de bruidstaart van uw dromen.

 • Kan de bloemdecoratie en het bruidsboeket verzorgd worden door Château St. Gerlach?

  Ja, onze gespecialiseerde partner kan de decoratie en/of het bruidsboeket verzorgen.

Overige trouwlocaties van Oostwegel Collection