{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château St. Gerlach als trouwlocatie

In de echt verbonden

De schoonheid en veelzijdigheid van het monumentale Château St. Gerlach vertalen zich in een onderscheidende, bijzondere trouwlocatie in Valkenburg aan de Geul. De geschiedrijke huiselijke salons, de multifunctionele zalen in het St. Gerlach Paviljoen en de verschillende terrassen bieden legio mogelijkheden. Van intiem huwelijksdiner tot meerdaags trouwfeest. Het is zelfs mogelijk om een kerkelijke huwelijksvoltrekking in de op het landgoed gelegen kerk te laten plaatsvinden.

Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection

Salons, zalen & buitenbruiloft

De 15 salons en zalen met een capaciteit tot 1.000 personen bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Bij mooi weer verleid de Rozentuin tot een buitenbruiloft.

Sfeerimpressie

Kerkelijk & wettelijk huwelijk

Château St. Gerlach is door de gemeente Valkenburg aangewezen als officiële trouwlocatie. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die hun huwelijk met een receptie, diner of trouwfeest vieren op het landgoed. Ook voor de kerk trouwen? Dat kan in de op het landgoed gelegen monumentale St. Gerlachuskerk.

Bruidssuites & hotelkamers

Met 114 luxe hotelkamers, suites en residenties is het mogelijk om op Château St. Gerlach een meerdaags huwelijksfeest te organiseren. De geschiedrijke torenkamers in het voormalige pachthof zijn te reserveren als bruidssuite.

Bekijk onze kamers

Gastronomie

Het monumentale landgoed in het hart van het Ingendael heeft culinair veel te bieden. Het restaurant en de koffiebar maken zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en regio. De verfijnde gerechten worden bereid en geserveerd door ons gepassioneerde, vakbekwame team. Zowel tijdens een receptie, lunch, diner als trouwfeest, is de liefde van onze mensen voor gastvrijheid te proeven.

Bruidstaart en decoratie

Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Samen met onze gespecialiseerde partners verzorgen wij graag de bruidstaart van uw dromen. Ook kunnen onze gespecialiseerde partners de decoratie en/of het bruidsboeket verzorgen.

Contacteer onze teams

Ons team denkt graag met u mee en geeft u in een persoonlijk gesprek een advies op maat. Neem voor meer informatie contact op met de Meetings & Events-afdeling, zij zullen ervoor zorgen dat uw bijeenkomst tot in de puntjes georganiseerd wordt.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams:

Sluiten