Menu

Château St. Gerlach Experiences

Estate Discoveries

Op het landgoed bieden we u verschillende mogelijkheden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van een picknick in de fruitgaard tot kunstworkshops in de natuur, het kan allemaal bij Château St. Gerlach. Ons team zal er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken.

St. Martinus Wine Tasting Flights

Maak een wandeling over ons landgoed en neem daarna plaats op het terras van restaurant Les Salons om onze selectie van huiswijnen te proeven. Kies uit twee exclusieve wine tasting flights, geserveerd met heerlijke bites om uw experience compleet te maken.

Ontdek onze Wine Tasting Flights

Cult Cars

In een snelle sportauto of een chique oldtimer door de glooiende landschappen van Zuid-Limburg rijden. Boek via Cult Cars de auto die u mooi vindt om uw dag te vullen met een onvergetelijke tour lang de mooiste plekjes in de omgeving van Valkenburg aan de Geul.

Meer informatie over de verhuur

KiV Inside & Outside

Geniet van sculpturen en schilderijen in een unieke omgeving! In het park en de tuinen van ons landgoed zijn het gehele jaar door schitterende kunstwerken te bezichtigen van (inter)nationale kunstenaars. Maak een wandeling door het groen en laat u verrassen door de grote diversiteit aan sculpturen.

Meer informatie over KiV

Art Exhibitions at Burgemeester Quicx

Naast goede koffie gaat ons hart ook sneller kloppen van prachtige kunst aan de muur. Kunst van Limburgse bodem wel te verstaan. De mooiste exemplaren van uiteenlopende kunststromingen kunt u bewonderen bij ons aan de muur.

Lees meer over de huidige tentoonstelling(en)
  • Print pagina