Menu

Château St. Gerlach Experiences

Estate Discoveries

Op het landgoed bieden we u verschillende mogelijkheden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van een picknick in de fruitgaard tot kunstworkshops in de natuur, het kan allemaal bij Château St. Gerlach. Ons team zal er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Days of Elegance

Kom naar ons landgoed toe voor een verblijf tijdens Days of Elegance in het weekend van 17, 18 en 19 juni. Ervaar dit evenement met unieke automobielen, laat u verwennen door ons team en proef van de smaken van het seizoen. Een weekend waar u het landgoed op een bijzondere manier ervaart met bijzondere auto’s met een verhaal in alle soorten en maten, een pop-up koffiebar, een barbecue, geniet op het terras van restaurant Les Salons en veel meer.

Ontdek Days of Elegance

Estate Picnic

Samen met uw favoriete gezelschap genieten van lekkernijen uit de picknickmand. Zoek een mooi plekje in onze fruitgaard en kom tot rust in de ontspannen sfeer van ons landgoed.

Reserveer hier uw Estate Picnic

Yoga op het landgoed

Adem in en adem rustig uit. Begin de dag goed met een yogasessie op het landgoed, waar u omringd wordt door de schoonheid en rust van de natuur.

Meer informatie over onze yogasessies

St. Martinus Wine Tasting Flights

Maak een wandeling over ons landgoed en neem daarna plaats op het terras van restaurant Les Salons om onze selectie van huiswijnen te proeven. Kies uit twee exclusieve wine tasting flights, geserveerd met heerlijke bites om uw experience compleet te maken.

Ontdek onze Wine Tasting Flights

Cultuurtocht 2022

Een prachtige cultuur-, natuur- en wandelvakantie!

Ga samen met Camille Oostwegel sr. op vierdaagse ontdekkingstocht en laat u meenemen langs mooie en bijzondere bezienswaardigheden in Zuid-Limburg en de grensregio. De cultuurtocht vind dit jaar plaats van zondag 28 augustus t/m woensdag 31 augustus.

Ontdek meer

Cult Cars

In een snelle sportauto of een chique oldtimer door de glooiende landschappen van Zuid-Limburg rijden. Boek via Cult Cars de auto die u mooi vindt om uw dag te vullen met een onvergetelijke tour lang de mooiste plekjes in de omgeving van Valkenburg aan de Geul.

Meer informatie over de verhuur

Art Exhibitions at Burgemeester Quicx

Naast goede koffie gaat ons hart ook sneller kloppen van prachtige kunst aan de muur. Kunst van Limburgse bodem wel te verstaan. De mooiste exemplaren van uiteenlopende kunststromingen kunt u bewonderen bij ons aan de muur.

Lees meer over de huidige tentoonstelling(en)
  • Print pagina