Menu

KiV Inside & Outside

Enjoy sculptures and paintings framed by a unique setting!

Op zaterdag 18 juni 2022 opent Kunst in Valkenburg (KIV) voor de 14e keer haar deuren. Bewonder de unieke kunstwerken van verschillende kunstaanbieders: Marx & Marx Limburgse Kunst en Galerie & Beeldentuin Giardino. Gedurende het hele jaar kunt u de werken bewonderen, buiten op het landgoed van Château St. Gerlach.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

KiV Inside

Geniet van de unieke kunstexpositie die plaats vindt in de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St. Gerlachuskerk. Tijdens de expositie kunt u hoogwaardige beelden en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland bewonderen.

Op onderstaande data is KiV inside te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur. Buiten deze openingstijden een bezoek brengen aan de expositie? Dat kan! Neem dan contact op met de organisatie via info@kunstinvalkenburg.nl of +31 (0)6 53 27 65 70

Zaterdag 18 juni en zondag 19 juni
Vrijdag 24 juni – zaterdag 25 juni – zondag 26 juni
Vrijdag 1 juli – zaterdag 2 juli – zondag 3 juli

Entree: € 7,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis entree)

Hotelgasten van Château St. Gerlach ontvangen een gratis entreebewijs voor deze exclusieve kunstexpositie.

KiV Outside

KIV Outside is een verrassende beelden- en sculpturententoonstelling die het hele jaar te bewonderen is op ons landgoed. Geniet van de bijzondere sculpturen gemaakt van verschillende materialen (hout, steen, kunststof, terra cotta etc.), die verspreid opgesteld zijn in het park en de tuinen van ons landgoed.

KiV Outside is een wisselende expositie die dagelijks geopend is en gratis toegankelijk is.

Initiatiefnemers

KiV 2022 wordt georganiseerd door: Marx en Marx Limburgse kunst en Giardino Galerie & Beeldentuin in samenwerking met Château St. Gerlach.

Marx en Marx Limburgse kunst is gespecialiseerd in Limburg gerelateerde kunst van de afgelopen honderd jaar. Zij stellen onder andere schilderijen en beelden tentoon van Paul Beckers, Harry Schroen, Charles Eyck, Sjef Hutschemakers, Patrick Creyghton, Wil van der Laan, Jo Ramakers, Lei Molin, Gene Eggen, Mies Grijmans, Aad de Haas, Erik Kierkels, Harry Lips, Hans Truijen, Geert Verstappen en Kieta Nuij.

Giardino Galerie & Beeldentuin beschikt over een uitgebreide collectie beelden van internationaal opererende kunstenaars. Er zijn werken van onder meer Yvonne Michiels, David Gerstein (IL) en Christiaan Lieverse (NL) te zien. Verder zijn er werken te bezichtigen van Jos van Vreeswijk, Judith Wiersema, Ronald A. Westerhuis, Sjaak Smetsers, Christiaan Lieverse, Frans van Straaten, Saskia Pfaeltzer, Karin van de Walle, Jack van Iwaarden de Vreede en Tom Smetsers.

Meer weten? Neem contact op met Kunst in Valkenburg: info@kunstinvalkenburg.nl, +31 (0)6 53276570

  • Print pagina