{{ activeMainItem }}

Sluiten

KiV Inside & Outside

Geniet van beeldhouwwerken en schilderijen in een unieke omgeving!

In het park en de tuinen van ons landgoed zijn het gehele jaar door schitterende kunstwerken te bezichtigen van (inter)nationale kunstenaars. Maak een wandeling door het groen en laat u verrassen door de grote diversiteit aan sculpturen.

KiV Outside

KiV Outside is een verrassende beelden- en sculpturententoonstelling die het hele jaar te bewonderen is op ons landgoed. Geniet van de bijzondere sculpturen gemaakt van verschillende materialen (hout, steen, kunststof, terra cotta etc.), die verspreid opgesteld zijn in het park en de tuinen van ons landgoed.

Momenteel kunt u de kunst aanschouwen van onder andere Jeroen Jacobs, Lyman Wither en Antoine Leclerq.

KiV Outside is een wisselende expositie van tientallen beelden die dagelijks geopend en gratis toegankelijk is.

KiV Inside

Geniet van de unieke kunstexpositie die plaats vindt in de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St. Gerlachuskerk. Tijdens de expositie kunt u hoogwaardige beelden en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland bewonderen.

KiV Inside start jaarlijks in het openingsweekend van de Tefaf. De kunstexpositie is gedurende twee weken in maart te bewonderen.

Entree wordt gevraagd.

Hotelgasten van Château St. Gerlach ontvangen een gratis entreebewijs voor deze exclusieve kunstexpositie.

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers
Initiatiefnemers
Initiatiefnemers
Initiatiefnemers

KiV Inside & Outside wordt georganiseerd door: Marx en Marx Limburgse kunst en Giardino Galerie & Beeldentuin in samenwerking met Château St. Gerlach.

Marx en Marx Limburgse kunst is gespecialiseerd in Limburg gerelateerde kunst van de afgelopen honderd jaar. Zij stellen onder andere schilderijen en beelden tentoon van Paul Beckers, Harry Schroen, Charles Eyck, Sjef Hutschemakers, Patrick Creyghton, Wil van der Laan, Jo Ramakers, Lei Molin, Gene Eggen, Mies Grijmans, Aad de Haas, Erik Kierkels, Harry Lips, Hans Truijen, Geert Verstappen en Kieta Nuij.

Giardino Galerie & Beeldentuin beschikt over een uitgebreide collectie beelden van internationaal opererende kunstenaars. Er zijn werken van onder meer Yvonne Michiels, David Gerstein (IL) en Christiaan Lieverse (NL) te zien. Verder zijn er werken te bezichtigen van Jos van Vreeswijk, Judith Wiersema, Ronald A. Westerhuis, Sjaak Smetsers, Christiaan Lieverse, Frans van Straaten, Saskia Pfaeltzer, Karin van de Walle, Jack van Iwaarden de Vreede en Tom Smetsers.

Meer weten? Neem contact op met Kunst in Valkenburg: info@kunstinvalkenburg.nl, +31 (0)6 53276570