{{ activeMainItem }}

Sluiten

St. Martinus Wine Tasting Flights Château St. Gerlach

Love at first sip

Waan u in een unieke ambiance op het landgoed van Château St. Gerlach en laat u in de watten leggen door ons team. Zo kunt u bij uw volgende bezoek een verrassende Wine Tasting Flight uitproberen bij restaurant Les Salons of op ons pandhof-terras, waarbij u kennis zal maken met de exclusieve collectie huiswijnen van de samenwerking tussen Oostwegel Collection en Wijngaard St. Martinus gecombineerd met smakelijke bites.

Flight Wijn 265

Wijnen proeven die alleen bij Oostwegel Collection te ervaren zijn? Probeer de bijzondere proeverij met onze WIJn 265 wit, rood en rosé. Gemaakt van een samenstelling van druivensoorten, waar de naam 265 verwijst naar de totale van de hoogte van zowel de WIJland wijngaard en die van Wijnmakerij St. Martinus in Vijlen. Deze drie delicate wijnen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Prijs: € 42,-

Winemaker Selection

Ontdek onze exclusieve wijnen die op kleinschalige wijze zijn geproduceerd tijdens een Wine Flight die het beste van onze samenwerking met Wijnmakerij St. Martinus in het zonnetje zet. De proeverij is inclusief vier wijnen geselecteerd door onze wijnmaker.

Wij schenken:

  • Mosaïc 3 mousserend
  • WIJn 265 wit
  • Judith Hommage
  • Camille Hommage

Prijs: € 52,-

Deel uw proeverij-ervaring op social media met #OCmemories.

Wijnproeverijen zijn dagelijks beschikbaar. Neem voor groepsreserveringen contact op met ons team.

Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection