{{ activeMainItem }}

Sluiten

De Glazerij x Spencer's

Glasrijk werk

Met gepaste trots kondigt het Kruisherenhotel een samenwerking aan met het innovatieve Maastrichtse glas-in-loodatelier De Glazerij, waardoor verleden en heden in Spencer’s samenvloeien tot een bijzondere synergie. De Glazerij is opgericht door ambachtsman Guido Dilweg en wordt geroemd om zijn talloze maatwerkprojecten en populaire webshop met fascinerende glastronomie.

Een verborgen atelier

De designs van De Glazerij hebben een eeuwige reflectie en worden als een ambacht bewerkt. Het glas-in-lood atelier is gevestigd in hartje Maastricht en brengt de werkbanken en het atelier terug naar een verborgen hoekje: De Heilige Geest.

Ervaar de kunst

In het kader van de samenwerking biedt Kruisherenhotel x De Glazerij gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve glas-in-loodworkshops. De beleving begint met een heerlijke lunch en een glas champagne, geserveerd onder de monumentale glas-in-loodramen van het hotel. Nadien wandel je naar het atelier van De Glazerij om de kunst van het glas-in-loodambacht te bewonderen en beproeven. 

 

Naast de georganiseerde workshops is het ook mogelijk om een privé- of groepsworkshop te reserveren die volledig op uw wensen is afgestemd.

Om een reservering te maken mailt u naar sales@oostwegelcollection.nl

Ontdek & boek nu