Château Neercanne

{{ activeMainItem }}

Sluiten Aanvraag indienen

Samenkomen bij Château Neercanne

Ontdek het vindingrijke

Château Neercanne staat bekend om haar culinaire verfijning, betekenisvolle luxe en de historische omgeving. Het is de perfecte locatie voor onvergetelijke evenementen. Of u nu viert in de adembenemende Mergelgrotten, of in de rijke en authentieke zalen van het kasteel, het landgoed biedt steeds een sfeer- en stijlvolle locatie voor tal van gelegenheden.

Proef het uitzonderlijke

Het landgoed is een opmerkelijke bestemming voor wie de culinaire wereld afreist, aangezien het maar liefst twee hoog aangeschreven gastronomische locaties biedt. Zo vindt u naast het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne ook het met Michelin Bib Gourmand onderscheiden L’Auberge. Hier staan getalenteerde teams bekend om het gebruik van lokale producten, toewijding, innovatieve technieken en uitmuntende service. Daarnaast worden uitzonderlijke menu’s samengesteld voor zowel privédiners als grootschalige evenementen.

Elegant leven

Met zeven luxueus ingerichte suites brengt Château Neercanne eersteklas accommodatie naar de regio. Oostwegel Collection breidt haar selectie uit en biedt overnachtingsmogelijkheden aan binnen verschillende budgetten, rekening houdend met uw wensen.

Ontdek onze suites

Gallerij

Contacteer ons

Voor meer informatie of om uw individuele behoeften te bespreken, staat ons uiterst deskundige Eventteam u graag te woord via e-mail of telefoon +31 (0) 85 902 90 30. U kunt ook het evenementenformulier invullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams: