{{ activeMainItem }}

Sluiten

Feesten bij Château Neercanne

Bijzondere locatie

Centraal gelegen in de Jekervallei, ligt Château Neercanne op de grens van België en Nederland, net ten zuiden van Maastricht. De nabijheid van zowel het platteland als de stad en de gemakkelijke bereikbaarheid, maakt het de ideale bestemming voor een brede scala evenementen en feesten.

 

 

 

Impactvolle setting

Château Neercanne vormt een unieke feestlocatie door een combinatie van bestemming, karakter en gastronomie. De adembenemende Mergelgrotten zijn perfect voor grote feesten, terwijl de historische kasteeltoren de Gulden, met het panoramische uitzicht, een intiemere setting biedt. De verschillende salons in het kasteel zijn volledig individueel en geschikt voor een tal van kleinere gelegenheden.

Ontdek meer

Avontuurlijke gastronomie

Château Neercanne staat bekend om haar inventieve gastronomie en brengt een verfijnde keuken op elk feest. Of u nu kiest voor een gezellig samenzijn in L’Auberge, een fine dining ervaring in Restaurant Château Neercanne of een privédiner, het team stelt een unieke en op maat gemaakte culinaire reis samen die past bij elke gelegenheid.

Lees meer

Trouwen

Château Neercanne is een prachtige locatie voor bruiloften met een groot aantal exclusieve zalen om uw speciale dag extra bijzonder te maken.

Meer info

Blijven overnachten

Combineer een vergadering of feest met een overnachting bij Château Neercanne of kies een van onze andere historische locaties. Denk aan Winselerhof, het wondermooie Château St. Gerlach of het magische Kruisherenhotel Maastricht, elk biedt een eigen karakter met verschillende activiteiten en belevingen.

Lees meer

Contacteer ons

Ons deskundige Eventteam staat klaar om samen met u een pakket op maat op te stellen. Voor meer informatie of om uw individuele wensen te bespreken, contacteert u ons via e-mail  of telefoon  +31 (0) 85 902 90 30. U kunt ook het Evenementenformulier invullen en dan nemen wij spoedig contact met u op.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams: