{{ activeMainItem }}

Sluiten

Ontmoetingen bij Château Neercanne

Samenkomen in stijl

Château Neercanne wordt beschouwd als de ‘grande dame’ van de Oostwegel Collection en wordt gedefinieerd door haar culinaire stamboom en tijdloze omgeving. Gelegen middenin de Jekervallei, ligt dit intrigerende en statige 17e-eeuwse kasteel, net ten zuiden van Maastricht, op een steenworp van België. Door de aanwezigheid van zowel het platteland als de stad, is dit de ideale bestemming voor tal van uiteenlopende evenementen met een rijk aanbod aan innovatieve gastronomie en activiteiten.

 

Creatieve mogelijkheden

Château Neercanne, de perfecte locatie voor buitengewone bijeenkomsten, biedt een stijlvol en karakteristiek decor voor elk evenement, waar inspirerende meetings naadloos kunnen worden gecombineerd met voortreffelijke gastronomie. Of u nu vergadert in de adembenemende Mergelgrotten, inspiratie opdoet in de prachtige baroktuinen of de rijke geschiedenis van het kasteel in u opneemt, Château Neercanne biedt een sfeervolle en verfijnde setting die voldoet aan tal van vereisten.

Ontdek onze zalen

Bekroonde gastronomie

Bekend om haar jarenlange culinaire traditie van topkwaliteit, brengt Château Neercanne het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne en het met Michelin Bib Gourmand L’Auberge naar de regio. Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een creatief event, weelderige bruiloften of meer, er is de mogelijkheid om een op maat gemaakt menu te organiseren voor een groot aantal gelegenheden.

 

Ontdek meer

Blijf overnachten

Ongeacht de grootte van het evenement, biedt Oostwegel Collection een rijk en gevarieerd aanbod aan accommodatiemogelijkheden. Voor kleinere bijeenkomsten vindt u binnen Château Neercanne een selectie van exclusieve suites. Voor grotere gezelschappen is er Winselerhof, het verfijnde Château St. Gerlach of het indrukwekkende Kruisherenhotel Maastricht. Elk hotel heeft zijn eigen unieke karakter en prijs.

Ontdek nu

Contacteer ons

Voor meer informatie of om uw individuele behoeften te bespreken, staat ons uiterst deskundige eventteam u graag te woord via e-mail of telefoon +31 (0) 85 902 90 30. U kunt ook het evenementenformulier invullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams: