{{ activeMainItem }}

Sluiten

Hotelkameroverzicht

Hotelkameroverzicht

Verblijf in het Kruisherenhotel Maastricht

Ons hotel, een luxueuze vijfsterrenaccommodatie, biedt 60 kamers en suites, verspreid over het prachtige eeuwenoude klooster, de Poortwachterswoning en het eigentijdse Casa Nova. Als lid van Design Hotels beschikken onze kamers over interieurs die zijn ontworpen door de beroemde ontwerper Henk Vos, ingericht met meubelstukken van Le Corbusier, Ingo Maurer en Philippe Starck.

Superior kamer

Gelegen in het oorspronkelijke klooster, alsook in het hedendaagse Casa Nova en de Portierswoning, bieden onze Superior kamers een slim ontwerp dat optimaal gebruikmaakt van de beschikbare ruimte.

Ontdek meer

Deluxe kamer

Elke unieke en op maat gemaakte Deluxe kamer biedt een uitstekende accommodatie met een extra luxueuze en comfortabele zithoek. Gelegen in het eigentijdse Casa Nova, de omgebouwde Portierswoning of het oorspronkelijke klooster, verrijkt de verscheidenheid aan interieurdesigns elke kamer met een uniek karakter, terwijl op maat gemaakte meubels extra comfort bieden, zoals de speciaal ontworpen Auping-bedden.

Ontdek meer

Signature Room

Onze Signature kamers, gelegen in het hedendaagse Casa Nova, het eeuwenoude klooster en de Portierswoning, bieden royale afmetingen met een extra zithoek.

Ontdek meer

Junior Suite

De Junior suites zijn uitzonderlijk ruim en bieden, naast hun originele kenmerken, een open leefruimte binnen het voormalige klooster.

Ontdek meer

Kruisherensuite

De luxueuze en unieke Kruisherensuite is onze grootste accommodatie optie. Gelegen binnen het klooster, biedt het een goed uitgeruste en-suite badkamer met bubbelbad en dubbele douche.

Ontdek meer

Boek nu bij Kruisherenhotel Maastricht