Menu

Kruisherenhotel Maastricht als trouwlocatie

Trouwen in Maastricht

Architectonische contrasten maken het Kruisherenhotel Maastricht tot een bijzondere trouwlocatie. Het karakter van het stijlvolle, eeuwenoude klooster sluit aan bij de traditie van het huwelijk. De wijze waarop heden en verleden in het vijfsterrendesignhotel samenkomen, vormen een buitengewone opmaat naar een toekomst samen.

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 329 2020
E-mail: info@kruisherenhotel.nl

Volg ons

Bijzondere trouwlocatie in centrum Maastricht

De lobby, entresol, wijnbar, pandhof en kloostertuin bieden tal van mogelijkheden voor een huwelijksreceptie, diner of trouwfeest. De 60 luxe designkamers maken het mogelijk om een trouwfeest te combineren met overnachting.

Kruisherenhotel Maastricht is gelegen in een voormalig 15e-eeuws klooster. Dit brengt restricties met zich mee voor het organiseren van een bruiloft op onze locatie. Wanneer u een gehele huwelijksdag zou willen houden in ons hotel dan kan dit alleen plaatsvinden als alle 60 hotelkamers worden afgenomen, om potentiële geluidsoverlast voor andere hotelgasten te voorkomen. Voor meer informatie en de mogelijkheden neem contact op met ons Meetings & Events-team via 043 329 2020 of info@kruisherenhotel.nl.

Sfeerimpressie

Huwelijk Kruisherenhotel Maastricht
Huwelijk Kruisherenhotel Maastricht

Wettelijk huwelijk in het Kruisherenhotel Maastricht

Op aanvraag bij de gemeente Maastricht is het mogelijk om de officiële huwelijksvoltrekking in het eeuwenoude klooster te laten plaatsvinden. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die hun huwelijk met een receptie, diner of trouwfeest in het Kruisherenhotel Maastricht vieren. Wij adviseren u graag bij de keuze van een ruimte voor de huwelijksvoltrekking en invulling van deze onvergetelijke dag.

Bruidssuites & hotelkamers

Met 60 luxe designkamers en suites is het mogelijk om Kruisherenhotel Maastricht als trouwlocatie te combineren met een overnachting. Alle kamers en suites zijn uniek. Verschillende van deze suites lenen zich uitstekend als bruidssuite. Elke suite is voorzien van een speciaal voor het Kruisherenhotel Maastricht gemaakt kingsize bed en luxe, designbadkamer met whirlpool en tweepersoonsdouche om samen na te genieten van een onvergetelijke dag.

Bekijk onze kamers

Uw huwelijksdiner

Kruisherenhotel Maastricht heeft gastronomisch veel te bieden. Het Kruisherenrestaurant en Wine Bar Rouge & Blanc maken zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en regio. De verfijnde gerechten worden bereid en geserveerd door ons gepassioneerde, vakbekwame team. Zowel tijdens een receptie, lunch, diner als trouwfeest, is de liefde van onze mensen voor gastvrijheid te proeven.

Vraag & Antwoord

  • Mag het wettelijk huwelijk voltrokken worden op Kruisherenhotel Maastricht?

    De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in Kruisherenhotel Maastricht, indien u dit aanvraagt bij de gemeente.

  • Kan er gedurende de huwelijksdag geluncht en gedineerd worden?

    Bij Kruisherenhotel Maastricht kunt u rekenen op culinair vakmanschap. Onze chef de cuisine biedt een ruime keuze aan opties, van intieme lunch of stijlvol diner tot feest met buffet. Natuurlijk behoort een huwelijksreceptie ook tot de mogelijkheden.

Andere trouwlocaties van Oostwegel Collection

  • Print pagina

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar tot € 10,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst