{{ activeMainItem }}

Sluiten

Kruisherenhotel Maastricht als trouwlocatie

Trouwen in Maastricht

Architectonische contrasten maken het Kruisherenhotel Maastricht tot een bijzondere trouwlocatie. Het karakter van het stijlvolle, eeuwenoude klooster sluit aan bij de traditie van het huwelijk. De wijze waarop heden en verleden in het vijfsterrendesignhotel samenkomen, vormen een buitengewone opmaat naar een toekomst samen.

Bijzondere trouwlocatie in centrum Maastricht

De lobby, entresol, wijnbar, pandhof en kloostertuin bieden tal van mogelijkheden voor een huwelijksreceptie, diner of trouwfeest. De 60 luxe designkamers maken het mogelijk om een trouwfeest te combineren met overnachting.

Voor meer informatie en de mogelijkheden neem contact op met ons Meetings & Events-team via 043 329 2020 of info@kruisherenhotel.nl.

Sfeerimpressie

Wettelijk huwelijk in het Kruisherenhotel Maastricht

Op aanvraag bij de gemeente Maastricht is het mogelijk om de officiële huwelijksvoltrekking in het eeuwenoude klooster te laten plaatsvinden. Wij adviseren u graag bij de keuze van een ruimte voor de huwelijksvoltrekking en invulling van deze onvergetelijke dag.

Bruidssuites & hotelkamers

Met 60 luxe designkamers en suites is het mogelijk om Kruisherenhotel Maastricht als trouwlocatie te combineren met een overnachting. Alle kamers en suites zijn uniek. Verschillende van deze suites lenen zich uitstekend als bruidssuite. Elke suite is voorzien van een speciaal voor het Kruisherenhotel Maastricht gemaakt kingsize bed en luxe, designbadkamer met whirlpool en tweepersoonsdouche om samen na te genieten van een onvergetelijke dag.

Bekijk onze kamers

Gastronomie

Kruisherenhotel Maastricht heeft gastronomisch veel te bieden. Spencer’s Restaurant & Bar maken zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en regio. De verfijnde gerechten worden bereid en geserveerd door ons gepassioneerde, vakbekwame team. Zowel tijdens een receptie, lunch, diner als trouwfeest, is de liefde van onze mensen voor gastvrijheid te proeven.