Menu

Kruisherenhotel Maastricht Experiences

Stay Curious and Discover

Dat Maastricht de mooiste stad van Nederland is, weten wij al. Maar dit laten wij u ook graag ontdekken tijdens uw verblijf. Op de fiets door de stad of toch liever met een klassieke oldtimer een tour maken? Een breed scala aan activiteiten maakt dit allemaal mogelijk.

Valentine's Dinner

Vier Valentijnsdag in het romantische Maastricht. Laat de liefde bloeien en verwen uw geliefde met een culinair diner op deze unieke locatie, de kerk in het Kruisherenhotel. Laat u verrassen door de chef de cuisine en geniet van een romantische avond.

Meer informatie over het Valentine's Dinner

St. Martinus Wine Tasting Flights

Proef onze selectie huiswijnen op het pandhofterras of in onze Wine Bar Rouge & Blanc. Kies uit twee karakteristieke Wine Tasting Flights, geserveerd met bites.

Ontdek onze Wine Tasting Flights

Cult Cars

In een snelle sportauto of een chique oldtimer door de glooiende landschappen van Zuid-Limburg rijden. Boek via Cult Cars de auto die u mooi vindt om uw dag te vullen met een onvergetelijke tour lang de mooiste plekjes in de omgeving van Maastricht.

Meer informatie over de verhuur

Fiets- en scooterverhuur

De hele stad ontdekken, maar liever niet te voet? Via onze overburen kunt u een scooter of een fiets voor een dagje huren en kunt u op ontdekkingstocht door de mooie straatjes van Maastricht.

Meer informatie over de fiets- en scooterverhuur
  • Print pagina