{{ activeMainItem }}

Sluiten

Les Salons

Over Les Salons

hedendaagse Franse klassiekers

Geniet van seizoensgebonden gerechten met een moderne twist in Château St. Gerlach. De voormalige woonvertrekken, keuken en eetkamer van Baron de Selys de Fanson, hebben hun oorspronkelijke decor behouden, wat bijdraagt tot de chique sfeer die weerspiegeld wordt in de service van het team. Het is een plek die nostalgie combineert met de hedendaagse keuken, bedacht door de Chef de Cuisine en zijn getalenteerde keukenteam, met ingrediënten die lokaal zijn ingekocht en geoogst uit de tuinen van het landgoed. Bij mooi weer kunt u voor uw lunch, diner of lichte hapjes plaatsnemen op het terras.

Mini-documentaire 'Les Salons'

Een nieuw menu met een andere manier van koken. Een nieuw design, van tafels tot serviesgoed. Een nieuwe ervaring, op een plek waar u zich kunt ontspannen en opladen.

Bekijk de mini documentaire hier

Sfeerimpressie

Chateau St Gerlach Bistor de Liège
bistrot

Menu

Wij bieden een lunch special aan vanaf € 65,-.

Wij bieden een 5-gangen keuzemenu vanaf € 90,- aan.

 

Bekijk ons menu (pdf) Bekijk onze wijnkaart (pdf)

Openingstijden

Lunch: vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur
Diner: dagelijks van 18.00 tot 21.00 uur
Bar: dagelijks van 15.00 tot 00.00 uur

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

tel. +31 (0)43 608 8888
info@stgerlach.nl

Routebeschrijving

Dineren met overnachting

Ongedwongen, sfeervol tafelen in het authentieke restaurant Les Salons om vervolgens te genieten van een heerlijke nachtrust in de huiselijke hotelkamers en suites van Château St. Gerlach. Ontwaken te midden van de schoonheid van natuurgebied Ingendael.

Ontdek Château St. Gerlach

Koffie bij Burgemeester Quicx

Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. Zak weg in de comfortabele stoelen met een kop huisgemaakte soep of kies voor een latte macchiato, cappuccino of lungo to go.

Bezoek Burgemeester Quicx

Reserveer een tafel bij Les Salons

Sluiten