{{ activeMainItem }}

Sluiten

Adres

Château Neercanne
Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Contact

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Follow us on social media

Restaurant Les Salons

Over Les Salons

Hedendaags en nostalgisch

Geniet van seizoensgebonden gerechten met een moderne twist en met passie bereid door Chef Guido Le Bron de Vexela in Château St. Gerlach. De voormalige woonvertrekken, keuken en eetkamer van Baron de Selys de Fanson, hebben hun oorspronkelijke decor behouden, wat bijdraagt tot de chique sfeer die weerspiegeld wordt in de service van het team. Het is een plek die nostalgie combineert met de hedendaagse keuken, bedacht door Chef Guido en zijn getalenteerde keukenteam, met ingrediënten die lokaal zijn ingekocht en geoogst uit de tuinen van het landgoed. Bij mooi weer kunt u voor uw lunch, diner of lichte hapjes plaatsnemen op het terras.

Openingstijden

Lunch: dagelijks van 12.00 tot 14.00 uur
Diner: dagelijks van 18.00 tot 21.00 uur
Bar: dagelijks van 15.00 tot 00.00 uur

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

tel. +31 (0)43 608 8888
info@stgerlach.nl

Routebeschrijving

Meet Les Salons

Ontdek het verhaal van Les Salons door middel van een unieke ervaring die u meeneemt door het hele Château. Chef Guido en zijn team combineren de nostalgische keuken met de hedendaagse internationale keuken met pure producten uit eigen moestuin, ‘het WIJland’ en mooie producten van lokale leveranciers.

 

Ontdek nu

Christmas Spent Château Style

Eindig het jaar in stijl en geniet van een kerstdiner op het landgoed van Gerlach. Beleef eventueel een magische kerst in een van onze prachtige kamers.

Ontdek meer

Mini-documentaire 'Les Salons'

Een nieuw menu met een andere manier van koken. Een nieuw design, van tafels tot serviesgoed. Een nieuwe ervaring, op een plek waar u zich kunt ontspannen en opladen.

Bekijk de mini-documentaire hier

Experiences

Galerij

Reserveer een tafel bij Restaurant Les Salons