Impressie Kasteelhoeve Broers & Le Pavillon

St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve

Nieuwe vergaderlocatie met uitzicht op buitenplaats van Maastricht

Vanaf eind januari 2017 is het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve in gebruik genomen. Deze multifunctionele vergader- en congreslocatie maakt onderdeel uit van het landgoed Château St. Gerlach en is gelegen op 10 autominuten van Maastricht
Direct naast de entree van het landgoed ligt het Rijksmonument de kasteelhoeve.
In de kasteelhoeve bevindt zich ook het koffie- en lunchconcept 'Burgemeester Quicx, Coffee & More'. Deze Limburgse carréhoeve uit 1668 is de nieuwe toegangspoort tot het landgoed en is een unieke ontmoetingsplaats voor wandelaars, fietsers, omwonenden en hotelgasten. 

Achter de kasteelhoeve is een uitnodigend paviljoen verrezen volgens het ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft.
In het St. Gerlach Paviljoen zijn 3 multifunctionele zalen separaat of gecombineerd (850m2) te benutten. Hierdoor wordt een grote variëteit aan bijeenkomsten en evenementen mogelijk tot maximaal 750 personen. Als aanvulling op het paviljoen bevinden zich in de kasteelhoeve 6 break-out rooms.
Francine Houben: “Het St. Gerlach Paviljoen is ontworpen als een elegant paviljoen met een genereus overstekend dak. De transparante gevel zorgt dat binnen en buiten in elkaar overlopen. De materialen zijn geïnspireerd op het omliggende Limburgse land: mergel, hardsteen en eikenhout. Vanuit het St. Gerlach Paviljoen heb je een verrassend uitzicht op het Château, de heuvel, de ‘pelouse’ en de gerenoveerde kasteelhoeve”.

Op de pagina facts & figures vindt u alle faciliteiten van het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve.
Bent u geïnteresseerd in het bouwproces van het paviljoen en de renovatie van de kasteelhoeve? Op onze blogpagina kunt u alles terugkijken en -lezen.

Nominatie 'beste vergaderlocatie van het jaar'
Het St. Gerlach Paviljoen is genomineerd voor de award 'beste vergaderlocatie van het jaar' in het jaar 2017. De award-uitreiking is een initiatief van het blad MEETINGS en wordt jaarlijks georganiseerd.
Vanaf de maand september kan er gestemd worden op het St. Gerlach Paviljoen als beste vergaderlocatie van het jaar 2017.