{{ activeMainItem }}

Sluiten

Johanna van Brabant Salon

Over Johanna van Brabant Salon

Multifunctionele boardroom

De Johanna van Brabant Salon is een multifunctionele boardroom in het elegante St. Gerlach Paviljoen. De boardroom is uitgerust met geïntegreerde audiovisuele middelen en een grote vergadertafel van Piet Hein Eek. De salon dankt haar naam aan de munt die op de grond van het St. Gerlach Paviljoen is gevonden. Een munt uit 1384 met daarin de portretten van Johanna van Brabant (1322-1406) en Filips de Stoute (1342-1404) geslagen. Kunstenaar Claudia Volders vertaalde de geslagen portretten naar twee, hedendaagse kunstwerken. Samen met de overige werken aan de kunstwand van de Johanna van Brabant Salon vormen deze portretten een trefpunt voor discussie, inzichten en toekomstidealen. De salon is uitermate geschikt als boardroom en tevens te combineren in combinatie met de overige conferentiezalen in het paviljoen.

Faciliteiten van de Johanna van Brabant Salon

 • Oppervlakte ruimte : 50 m²
 • Vergadercapaciteit : 20 personen
 • Theater setup: 40 personen
 • Geïntegreerde audiovisuele faciliteiten

Faciliteiten bij Château St. Gerlach

 • Spa & Wellness St. Gerlach
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Oplaadpunten voor elektrische auto’s
 • Omgeven door park met kruidentuin, wijngaard en boomgaard
 • Restaurant Les Salons
 • Burgemeester Quicx

Sfeerimpressies

De schoonheid van het landgoed

Landgoed Château St. Gerlach ligt in het hart van natuurgebied Ingendael. Het landgoed bestaat uit verschillende historische gebouwen, waaronder het geschiedrijke kasteel, een monumentale kerk met schatkamer en eeuwenoud pachthof. De serene schoonheid van het landgoed met haar moestuin en Rozentuin gloeit over in de natuurrijke, Zuid-Limburgse omgeving. Een omgeving die uitnodigt tot buitenactiviteiten en ontdekkingen. Het kleinschalige Valkenburg biedt onderscheidende activiteiten, zoals mountainbiken door de grotten, terwijl het nabijgelegen Maastricht rijk is aan musea en ook op winkelgebied veel te bieden heeft.

15 vergaderzalen tot 1.000 personen

Met 15 vergader- en banketzalen is Château St. Gerlach een onderscheidende vergaderlocatie in Zuid-Limburg met mogelijkheden tot wel 1.000 personen. De 114 luxe hotelkamers, suites en residenties maken het mogelijk om meerdaagse conferenties te organiseren.

Proeven aan Château St. Gerlach

De zalen en salons van Château St. Gerlach in Valkenburg bieden een diversiteit aan mogelijkheden van boardmeeting tot congres en diner tot feest. De huiselijke grandeur en betoverende natuur vormen een inspirerende omgeving voor een heidag, productlancering of buitenactiviteit. Ook de keukens maken dankbaar gebruik van de omgeving door veelvuldig met van het landgoed afkomstige producten te werken. Eerlijke producten en gerechten die veel gemeen hebben met de oprechtheid en bevlogenheid van onze mensen. Betrokkenheid en passie die zich in de vorm van gastvrijheid tijdens een diner, feest, vergadering of overnachting laten proeven.

Ontdek onze restaurants

Vraag & Antwoord

 • Ligt het St. Gerlach Paviljoen dichtbij het hotel en Château St. Gerlach?

  Ja, het St. Gerlach Paviljoen ligt op het landgoed en is op loopafstand.

 • Is het St. Gerlach Paviljoen exclusief af te huren?

  Ja, tot maximaal 1.000 personen is het paviljoen af te huren.

 • Hoeveel break-out rooms heeft het St. Gerlach Paviljoen?

  In de kasteelhoeve bevinden zich 6 break-out rooms.

Ontvang informatie over Johanna van Brabant Salon in Château St. Gerlach