{{ activeMainItem }}

Sluiten

Trouwen in Château Neercanne

Romantische bestemming

Het gunstig gelegen Château Neercanne, dat grenst aan België, kijkt uit over de wondermooie Jekervallei en vormt een prachtige trouwlocatie. Het kasteel is een romantische toplocatie door enerzijds het historische karakter met UNESCO erkende baroktuinen, en anderzijds de luxueuze aantrekkingskracht en vele mogelijkheden.

 

Unieke trouwlocatie

Château Neercanne, een prachtige locatie voor elk huwelijksfeest, is geregistreerd voor burgerlijke ceremonies en biedt een overvloed aan mogelijkheden voor elk onderdeel van de speciale dag. Gelegen tussen magische terrastuinen, beschikt het Château over elegant ontworpen salons, ideaal voor het aansnijden van de taart, en sfeervolle Mergelgrotten met ruimte voor 600 genodigden.

Verken de opties

Geloften uitwisselen

Château Neercanne is door de gemeente Maastricht gecertificeerd voor het houden van burgerlijke huwelijken op locatie. Naast het historische decor van het landgoed zijn er twee klassiek ingerichte privésalons waar bruidsparen hun ja-woord kunnen geven.

 

Overnachtingsmogelijkheden

Kies voor een verblijf in één van de luxueus ingerichte suites in het unieke Château Neercanne. Een verfijnde setting die modern design combineert met het oorspronkelijke en historische karakter van het landgoed, en die nog opmerkelijker is door de prachtige ligging in de Jekervallei. Voor alternatieve overnachtingsmogelijkheden kunt u een verblijf in één van de naburige huizen van Oostwegel Collection overwegen.

Meer info

Inspirerende keuken

Château Neercanne, een bekroonde culinaire locatie, staat bekend om het professionele team dat bedreven is in het bieden van gastronomische topkwaliteit voor elk feest. Of het nu gaat om het maken van hapjes, het verzorgen van een sit-down diner of catering voor een feest tot 1.000 personen, het team biedt een inventieve, heerlijke keuken, samen met onberispelijke service.

Diensten op maat

Het team van Château Neercanne zorgt ervoor dat aan elk onderdeel van de bruiloft wordt gedacht en helpt u met alle extra benodigdheden. Van het maken van een bruidstaart op locatie tot het samenwerken met professionele partners die bedreven zijn in decoratieve details, wij zijn experts in het ondersteunen van uw creatieve visie.

Contacteer ons

Contacteer ons

Voor meer informatie of om uw individuele behoeften te bespreken, staat ons uiterst deskundige Eventteam u graag te woord via e-mail of telefoon +31 (0) 85 902 90 30. U kunt ook het Evenementenformulier invullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams:

Sluiten