Spencer's Bar & Lounges

{{ activeMainItem }}

Sluiten

Spencer’s Bar & Lounges

Spencer's Bar & Lounges

Als onderdeel van de lobby is Spencer’s bar & lounges, die dagelijks geopend is, de plek om samen te komen onder het genot van onze verfijnde signature cocktails, lokale bieren, frisdranken, mooie wijnen, vers gebak en heerlijke bites.

Openingstijden

Spencer’s Bar & Lounges is dagelijks geopend van 12:00 tot 22:00

Gesloten van 4 – 7 juli, 11 – 14 juli en 18 – 21 juli

 

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 329 2020
info@kruisherenhotel.nl

Routebeschrijving

Spectaculair en sfeervol

Ontdek onze verfijnde signature cocktails, lokale bieren, frisdranken, mooie wijnen, vers gebak en heerlijke bites in onze bar & lounges, die dagelijks geopend is. Gelegen in het betoverende historische koor van de kerk, is dit een ervaring die u niet wilt missen, met als hoogtepunt de adembenemende glazen wijnkelder.

Social Hour

Spencer’s eigen social hour. Van zondag tot en met donderdag tussen 17 en 19 uur serveren we u heerlijke dranken per glas en bites voor een speciale prijs.  Het is de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan ons prachtige hotel en te genieten van de intieme sfeer.

Pandhof - The Hidden Gem

Tussen de eeuwenoude muren van het voormalige Kruisherenklooster ontdekt u het Pandhof. Dit moderne terras is de ideale locatie om te ontspannen onder het genot van culinaire bites, verrassende cocktails, mooie wijnen en lokale bieren.

Discover

Reserveer een tafel bij Spencer’s Bar & Lounges