Spencer's

{{ activeMainItem }}

Sluiten

Spencer’s

The ultimate host

Spencer’s is een eclectische bistro in het hart van Maastricht, een lokale hotspot die staat voor gastronomisch genot, heerlijke drankjes en topevents op een imposante historische locatie. In deze plaatselijke favoriet, dé blikvanger van het adembenemende Kruisherenhotel Maastricht, kunt u pure culinaire verwennerij en hoogwaardige service in een ongedwongen sfeer verwachten.

Openingstijden

Bar: dagelijks geopend

Lunch: dinsdag t/m zondag: 12:30 tot 16:00

Diner: dinsdag t/m zaterdag: 17:30 tot 22:00

 

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 329 2020
info@kruisherenhotel.nl

Routebeschrijving

A legacy for hospitality

Spencer’s omarmt de rijke geschiedenis van het gebouw en het oorspronkelijke ethos van de Orde van de Kruisheren: dienen als doel. Ook zijn naam, ontleend aan het Franse dispensier, maakt de bistro met zijn uitzonderlijke bediening elke dag waar.

Spencer's Bar

Probeert u zeker de signature cocktails en seizoenshapjes in de bar, die dagelijks geopend is. Deze sfeervolle plek vindt u in het historische koor van de kerk. Kunt u niet missen: de verbluffende glazen wijnkelder.

 

.

Social hour

Spencer’s eigen happy hour. Van zondag tot en met donderdag tussen 17 en 19 uur stellen we u speciaal geprijsde dranken per glas en lichte hapjes voor, plus een selectie oesters en kaviaar.  Het is de uitgelezen gelegenheid om langs te komen, de laatste creatieve pop-up te ontdekken en gezellig bij te praten in een grandioos decor.

Dine & stay

Til uw smaakervaring naar een hoger niveau met een overnachting in het Kruisherenhotel Maastricht of kies voor een van onze andere historische huizen in de regio Maastricht.

Bekijk onze opties

Experiences

Spencer’s is een veelzijdige bestemming, ontwikkeld om gastronomie, borrels en nog zoveel meer naar de binnenstad van Maastricht te brengen.

Galerij

Reserveer een tafel bij Spencer’s