{{ activeMainItem }}

Sluiten

Spencer’s

De kunst van lunchen en dineren

In de kerk van het Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich restaurant Spencer’s. Een ruimtelijke verdieping met waanzinnig uitzicht tijdens ontbijt, lunch en diner. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Camiel Custers bereidt gerechten die passen bij het bourgondische Maastricht: u proeft regionale kwaliteitsingrediënten in een harmonie van smaak. Het bedieningsteam zorgt voor een ontspannen omlijsting van uw bezoek.

Sfeerimpressie

Kruisherenrestaurant Maastricht

Menu

Lunch:

2-gangen lunch special vanaf € 60,-

À la carte lunch menu

Diner:

À la carte diner menu

Openingstijden

Spencer’s is dagelijks geopend.

Brunch: Zaterdag en zondag: 12.30 – 16.00 uur

Lunch: Dinsdag tot en met vrijdag: 12.00 – 16.00 uur

Diner: Dinsdag tot en met zaterdag: 17.30 – 22.00 uur

Bar: Dagelijks geopend

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 329 2020
info@kruisherenhotel.nl

Routebeschrijving

Spencer’s Occasions Brunch

Bij Spencer’s serveren wij op speciale dagen ook een heerlijke brunch. Zo ook op Pinksteren en Vaderdag! Komt u onze brunch ontdekken?

Bekijk nu onze mogelijkheden.

Spencer’s Occasions brunch

Spencer's Lunch Special

Geniet in hartje Maastricht bij Spencer’s van een heerlijke lunch en laat u culinair verassen door Chef de Cuisine Camiel Custers en zijn team. De prijs voor de Lunch Special bedraagt € 60,- inclusief 2 gerechten (Chef’s choice), 1 glas ‘Hommage’ wijn, water en koffie of thee.

  • Vooraf reserveren op basis van beschikbaarheid.
  • Indien vooraf gemeld, houden wij graag rekening met dieetwensen.

Spencer's bar

Geniet en laat je verassen door ons gespecialiseerde team in Spencer’s bar. Ontdek onze cocktail specials, proef onze St. Martinus huiswijnen of geniet gewoon weg van een kopje koffie, bij spencer’s kan en mag alles.

Weekend Brunch

Geniet van een middag met bubbels en heerlijk eten. Onze weekend Brunch is allesbehalve een doorsnee brunch en laat u met smakelijke herinneringen achter. Geniet van een selectie gerechten van onze chef en beleef een onvergetelijke middag.

Ontdek onze Weekend Brunch

Dineren met overnachting

Genieten van producten uit eigen regio in een inspirerende omgeving vol architectonische contrasten om vervolgens te overnachten in een luxe vijfsterrenhotelkamer of suite. Uitgerust ontwaken in een overweldigende omgeving in het centrum van Maastricht. Het Kruisherenhotel Maastricht is tevens een inspirerende locatie voor een midweek of weekendje weg.

Ontdek het Kruisherenhotel

Pandhof als terras

In het hart van het voormalige Kruisherenklooster is de Pandhof gelegen. De Pandhof doet bij mooi weer dienst als terras. Een terras dat uitnodigt tot het genieten van een lunch van restaurant Spencer’s of in de avondzon te toosten.

Arrangementen & Experiences

Reserveer een tafel bij Spencer’s