Spencer's

{{ activeMainItem }}

Sluiten

Spencer’s Restaurant

The ultimate host

Spencer’s is een eclectische bistro en bar in het hart van Maastricht, een lokale hotspot die staat voor gastronomisch genot, heerlijke drankjes en topevents op een imposante historische locatie. In deze plaatselijke favoriet, dé blikvanger van het adembenemende Kruisherenhotel Maastricht, kunt u pure culinaire verwennerij en hoogwaardige service in een ongedwongen sfeer verwachten.

Openingstijden

Bar & lounges: dagelijks geopend

Lunch & Bites (geserveerd in Spencer’s bar & lounges): dagelijks van 12:00 tot 22:00

Diner: dinsdag t/m zaterdag: 17:30 tot 22:00

Pandhof (bij mooi weer): Dagelijks van 09:00 tot 22:00

Gesloten op 4 – 7 juli, 11 – 14 juli and 18 – 21 juli.

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 329 2020
info@kruisherenhotel.nl

Routebeschrijving

A legacy for hospitality

Spencer’s omarmt de rijke geschiedenis van het gebouw en het oorspronkelijke ethos van de Orde van de Kruisheren: dienen als doel. Ook zijn naam, ontleend aan het Franse dispensier, maakt de bistro met zijn uitzonderlijke bediening elke dag waar.

Spencer's Bar & Lounges

Ontdek onze verfijnde signature cocktails en heerlijke bites in onze bar & lounges, die dagelijks geopend is. Lunch wordt geserveerd in de bar & lounges, waar u kunt genieten van een smakelijke maaltijd te midden van de betoverende sfeer van het historische koor van de kerk. Dit is een ervaring die u niet wilt missen, met als hoogtepunt de adembenemende glazen wijnkelder.

 

Social hour

Spencer’s eigen social hour. Van zondag tot en met donderdag tussen 17 en 19 uur serveren we u heerlijke dranken per glas en bites voor een speciale prijs.  Het is de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan ons prachtige hotel en te genieten van de intieme sfeer.

Dine & stay

Til uw smaakervaring naar een hoger niveau met een overnachting in het Kruisherenhotel Maastricht of kies voor een van onze andere historische huizen in de regio Maastricht.

Bekijk onze opties

Experiences

Spencer’s is een veelzijdige bestemming, ontwikkeld om gastronomie, borrels en nog zoveel meer naar de binnenstad van Maastricht te brengen.

Galerij

Reserveer een tafel bij Spencer’s Restaurant