{{ activeMainItem }}

Sluiten

Spencer’s

De kunst van lunchen en dineren

In de kerk van het Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich restaurant Spencer’s. Een ruimtelijke verdieping met waanzinnig uitzicht tijdens ontbijt, lunch en diner. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Camiel Custers bereidt gerechten die passen bij het bourgondische Maastricht: u proeft regionale kwaliteitsingrediënten in een harmonie van smaak. Het bedieningsteam zorgt voor een ontspannen omlijsting van uw bezoek.

Spencer’s Easter brunch

Geniet met vrienden en familie tijdens onze feestelijke Paas brunch op 8 tot en met 10 april bij Spencer’s. Proost samen op de lente, en maak het een paasmoment om nooit te vergeten, laat je verassen!

De prijs van Spencer’s Easter brunch bedraagt € 68,- per persoon.

Maak met de Spencer’s Easter brunch Deluxe voor € 98,- per persoon deze brunch nog feestelijker, inclusief ongelimiteerd bubbels, huiswijn, huisbier, frisdranken en water.

Reserveren voor de Easter brunch kan via de mail: info@kruisheren.nl

Sfeerimpressie

Openingstijden

Spencer’s is dagelijks geopend.

Brunch: Zaterdag en zondag: 12.30 – 16.00 uur

Lunch: Maandag tot en met vrijdag: 12.00 – 16.00 uur

Diner: Maandag tot en met zondag: 17.30 – 22.00 uur

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 329 2020
info@kruisherenhotel.nl

Routebeschrijving

Weekend Brunch

Geniet van een middag met bubbels en heerlijk eten. Onze weekend Brunch is allesbehalve een doorsnee brunch en laat u met smakelijke herinneringen achter. Geniet van een selectie gerechten van onze chef en beleef een onvergetelijke middag.

Reserveer uw plek

Dineren met overnachting

Genieten van producten uit eigen regio in een inspirerende omgeving vol architectonische contrasten om vervolgens te overnachten in een luxe vijfsterrenhotelkamer of suite. Uitgerust ontwaken in een overweldigende omgeving in het centrum van Maastricht. Het Kruisherenhotel Maastricht is tevens een inspirerende locatie voor een midweek of weekendje weg.

Ontdek het Kruisherenhotel

Pandhof als terras

In het hart van het voormalige Kruisherenklooster is de Pandhof gelegen. De Pandhof doet bij mooi weer dienst als terras. Een terras dat uitnodigt tot het genieten van een lunch van restaurant Spencer’s of in de avondzon te toosten.

Reserveer een tafel bij Spencer’s

Sluiten