{{ activeMainItem }}

Sluiten Vraag informatie aan

Meetings & Celebrations

Bijeenkomsten en vieringen

De architectuur van de huizen van Oostwegel Collection is uniek. Onze landgoederen bieden volop ruimte om buiten te genieten van een heerlijke lunch met collega’s, een vergadering in de openlucht, of een drankje in de middagzon. Welk huis u ook kiest, bij Oostwegel Collection vindt u altijd een omgeving die uw bijeenkomst verrijkt. De huizen verleiden ieder op hun eigen manier. De authentieke hotelkamers, de restaurants en de vele vergaderzalen en salons bieden oneindig veel mogelijkheden. In onze huizen organiseert u uw zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten, borrels, diners en speciale gelegenheden. Het is ook mogelijk om verschillende locaties met elkaar te combineren. Alle huizen zijn tevens geliefd als trouwlocatie.

Zalen

De huizen van Oostwegel Collection bieden een inspirerende omgeving voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Graag geven wij u een beeld van de mogelijkheden op onze monumentale locaties. Of het nu gaat om een intieme vergaderzaal of een bijeenkomst van 2 tot 1.000 personen.

Ontdek onze zalen
carriere

Parkeren & bereikbaarheid

De huizen van Oostwegel Collection zijn gelegen op nog geen 25 km van elkaar in het groene hart van Europa. Dankzij de ligging is het mogelijk om tijdens een verblijf in Zuid-Limburg de verschillende huizen te combineren. Acht vliegvelden bevinden zich op circa een uur rijden van de regio. Zuid-Limburg is (inter) nationaal goed bereikbaar per trein. Al onze huizen zijn voorzien van ruime parkeergelegenheden die tijdens uw bezoek aan onze landgoederen kosteloos te gebruiken zijn. Kruisherenhotel Maastricht beschikt over valet parking. Op verschillende locaties zijn er ook electrische laadpunten beschikbaar.