Vergaderen & confereren

{{ activeMainItem }}

Sluiten Vraag informatie aan

where inspiration thrives

Vergaderen & confereren bij Oostwegel Collection

De huizen van Oostwegel Collection bieden een inspirerende omgeving voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Graag geven wij u een beeld van de zakelijke mogelijkheden op onze monumentale locaties. Deze zijn exclusief af te huren en gecombineerd te reserveren. Of het nu gaat om een intieme vergaderzaal of een bijeenkomst van 2 tot 1.000 personen, inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid vormen de basis. Daarbij maken onze keukens veelvuldig gebruik van streekproducten en ingrediënten uit eigen tuin. Als familiebedrijf staat aandacht voor elkaar voorop. Voor welke locatie of combinatie u ook kiest, inclusief of exclusief een overnachting in een van onze 230 hotelkamers, altijd kunt u rekenen op de bevlogenheid van ons team om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection

Onze vergaderlocaties

Vergaderen

Vergader in de huizen van Oostwegel Collection en ervaar een wereld vol inspiratie op niet-alledaagse, historische locaties in Zuid-Limburg. Kom tussen de meetings door tot rust in de natuurrijke omgeving rondom onze huizen laat u inspireren door onze vergaderzalen of bij goed weer op een van onze terrassen. Onze locaties bieden oneindig veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Wenst u naast uw bijeenkomst gebruik te maken van een overnachting? Tegen speciale tarieven overnacht u in een van de huizen van Oostwegel Collection.

Contacteer onze teams

Ons team denkt graag met u mee en geeft u in een persoonlijk gesprek een advies op maat. Neem voor meer informatie contact op met de Meetings & Events-afdeling, zij zullen ervoor zorgen dat uw bijeenkomst tot in de puntjes georganiseerd wordt.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams: