{{ activeMainItem }}

Sluiten Vraag informatie aan

where memories are made

Vieren

De monumentale huizen van Oostwegel Collection zijn geschikt voor recepties, feesten, borrels en diners. Voor zowel een gezelschap van 4 gasten als een zakelijke groep tot 1.000 gasten, de teams creëren de juiste ambiance passend bij uw gezelschap. ​ Het is ook mogelijk om de faciliteiten van de verschillende huizen te combineren. Combineer bijvoorbeeld een feest in de verrassende mergelgrotten van Château Neercanne met een overnachting in het met 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht.

Verrassend & origineel

Aan de rand van Maastricht, op de grens met België ligt Château Neercanne. De feestelijke mogelijkheden van dit terrassenkasteel zijn verrassend. In het kasteel bevinden zich sfeervolle salons en het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. De zalen in de mergelgrotten bieden oneindig veel mogelijkheden. Het terras met adembenemend uitzicht over het Jekerdal herbergt de intieme kasteeltoren De Gulden. In de voormalige stallen is het lunchrestaurant l’Auberge met een door Michelin toegekende Bib Gourmand gelegen. Samen maken zij Château Neercanne tot een originele locatie voor feesten, partijen en galadiners.

Ontdek Château Neercanne

Grandeur & huiselijk

Nabij Maastricht, in het hart van natuurgebied Ingendael, ligt het eeuwenoude Château St. Gerlach. De schoonheid van het landgoed, het omliggende natuurgebied en de monumentale gebouwen maken Château St. Gerlach tot een onderscheidende locatie voor recepties, feesten en diners. De 15 zalen op het landgoed bieden een diversiteit aan mogelijkheden voor partijen, feesten en verjaardagen. De omliggende natuur nodigt uit tot buitenactiviteiten. Ook de keukens maken dankbaar gebruik van de omgeving door veelvuldig met producten uit eigen tuin te werken.

Ontdek Château St. Gerlach

Nieuwsgierig & architectonisch

In het centrum van Maastricht bevindt zich het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot een 5-sterrenhotel. Een bijzondere locatie die heden en verleden doet samensmelten. In de monumentale, gotische kerk zijn 3 boardrooms gelegen die geschikt zijn voor private dinners tot 16 personen. De publieke ruimtes lenen zich uitstekend voor feestelijke bijeenkomsten. Met 60 comfortabele designhotelkamers biedt het Kruisherenhotel Maastricht de mogelijkheid om feesten en overnachten te combineren.

Ontdek Kruisherenhotel Maastricht

Rustiek & verfijnd

Aan de rand van het Strijthagerbeekdal, tussen Maastricht en Aken, ligt landgoed Winselerhof. De kleinschaligheid van deze karaktervolle, 16e-eeuwse herenboerderij, de natuurrijke omgeving, de geborgenheid die ons team biedt en de culinaire vondsten uit de Italiaans georiënteerde keuken bereid met ingrediënten uit eigen tuin, vormen samen de basis voor een ontspannen en feestelijk verblijf. De ongedwongen sfeer maakt het landgoed uitermate geschikt voor feesten, verjaardagen en diners.

Ontdek Winselerhof

Contacteer onze teams

Heeft u zich laten inspireren en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw feesten en partijen op onze locaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams: