{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château Neercanne opent zeven ultiem luxe en bijzondere suites

Meest exclusieve suites van Nederland vanaf vandaag open

Na een verbouwing van bijna een jaar zijn de meest luxueuze, bijzondere, en exclusieve suites van Nederland klaar voor gebruik. Château Neercanne opent vandaag zeven suites op het sprookjesachtige 17-eeuwse landgoed waar voorheen nog geen overnachtingsmogelijkheid was. Het design combineert moderne en historische elementen en de suites zijn van alle luxe gemakken voorzien. Met de prachtige Jekervallei, de rijke historie van het kasteel, de bijzondere mergelgrotten en gastronomie op topniveau heeft Château Neercanne, lid van Relais & Châteaux, alles in huis voor een onvergetelijke ervaring.

Gasten hebben keuze uit zeven verschillende suites, waaronder één Deluxe Garden suite en één Superior Garden suite. Alle accommodaties bevinden zich in het oorspronkelijke logement op het landgoed, en hebben een uniek design waarin interieurarchitect Roelfien Vos elementen van de natuur en omgeving heeft verwerkt. Het uitzicht vanuit de kamers strekt zich uit van de Jekervallei tot aan België en de Cannerberg. Alle zeven suites hebben toegang tot de gezamenlijke tuin, de Deluxe Garden suite en Superior Garden suite hebben ook nog een privé tuinterras.

Luxe voorzieningen

Elke suite heeft een kingsize bed, een zithoek en eigen badkamer met regendouche, sommigen hebben ook een ligbad. Uiteraard beschikken de suites over veel luxe voorzieningen zoals dat een luxe suite betaamt. Ook garandeert elke kamerreservering een tafel voor de lunch of het diner in het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne of het met een Michelin Bib Gourmand bekroonde L’Auberge. “We zijn heel erg blij dat onze gasten het gastronomische erfgoed van Château Neercanne nu ten volle kunnen benutten,” vertelt Pierre Haenen, Directeur/Gastheer van Château Neercanne. “Zij ervaren straks ons landgoed op een manier die nog niet eerder mogelijk was. En gasten die bij ons bijvoorbeeld hun bruiloft vieren, kunnen dit met een overnachting nog onvergetelijker maken.”

Wereldwijd unieke suites

Volgens Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, zijn de suites uniek in hun soort, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. “Naast de eindeloze mogelijkheden die Château Neercanne biedt, is een verblijf hier echt betekenisvol. Oostwegel Collection heeft de suites gerealiseerd met respect voor het belangrijke culturele erfgoed, en we zetten ons in voor het behoud hiervan,” aldus Oostwegel. “We willen dat Château Neercanne net als de andere huizen binnen onze collectie nog generaties lang meegaan. Als gast draag je dus bij aan de instandhouding van dit prachtige Rijksmonument.”

“We zijn enorm trots dat we vandaag onze eerste gasten verwelkomen,” vult Haenen aan. De ervaring van deze betekenisvolle luxe, in een prachtige omgeving, op nog geen tien minuten rijden van Maastricht, een stad met eindeloze culturele mogelijkheden, maakt een verblijf bij Château Neercanne een buitengewone ervaring waarvan we niet kunnen wachten om het te delen met de wereld.”